Kiwi ijslolly's

  • 5 stuks
  • 5 min
  • waardering 7,7
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 eetlepel chiazaden
  • 8 geschilde kiwi's
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • snufje spirulinapoeder

Bereiden

Doe de chiazaden en 125 ml water samen in een kommetje en roer de zaden er goed doorheen. Laat dit 20 minuten wellen en roer af en toe, zodat de chiazaden het water goed kunnen opnemen.

Schep dit mengsel vervolgens in je keukenmachine of blender en voeg de andere ingrediënten toe, mix alles goed door elkaar. Vul daarna ijsvormpjes met het mengsel en steek het ijsstokje erin. Zet ze minimaal 5 uur in de vriezer om te harden.

Extra benodigd

Keukenmachine of blender, ijsvormpjes

Kookboek

Het recept 'Kiwi ijslolly's' is afkomstig uit het kookboek...

Superfoodrecepten

Jesse van der Velde & Annemieke de Kroon

In het nieuwe kookboek van Jesse van der Velde en Annemieke de Kroon draait het allemaal om superfoods! Superfoods zijn al eeuwenoud, maar de... lees verder

© Unieboek

Waardeer dit recept (3 stemmen)

IJslolly recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!