Aardbeien trifle

Aardbeien trifle
  • 2
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 10
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering7.8
    obv 20 waarderingen
  • Nagerecht
  • Vegetarisch
  • Engels

bevat per portie

  • 350 kcal
  • 5 g eiwit
  • 19 g vet
  • 35 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 plak cake, in blokjes
  • 2 eetlepels aardbeienlikeur
  • 150 g aardbeien, gehalveerd
  • 5 eetlepels slagroom
  • ½ eetlepel suiker
  • 200 ml aardbeienvla

Bereiden

Besprenkel de cakeblokjes met de likeur. Verdeel de cake en de helft van de aardbeien over twee glazen schaaltjes. Klop de slagroom met de suiker stijf. Verdeel eerst de vla en dan de slagroom over de schaaltjes. Zet de rest van de aardbeien in de slagroom.

Het recept 'Aardbeien trifle' wordt je aangeboden door okoko recepten.

reacties op dit recept

  • Eddie Trifle is Engels niet hollands.
  • Ton vervang de vla door een mengsel van lobbig geklopte slagroom en mascarpone.

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)
(advertentie)

Winterse smoothies

Met de koude en donkere wintermaanden in aantocht kunnen we allemaal wel wat extra weerstand gebruiken. Deze smoothies zijn niet alleen heel erg lekker, ze zitten ook boordevol vitamines en antioxidanten. Hierdoor krijgt je immuunsysteem de extra boost die het nodig heeft. Je hebt alleen een blender nodig om ze te maken.

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Mug cakes

    Mug cakes

    Een eenpersoonscakeje direct gebakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen twee minuten staat er een heerlijke... bekijk 'Mug cakes'

  • Kookboek Jamie's comfort food

    Jamie's comfort food

    'Jamie's comfort food' is met meer dan 100 recepten het kookboek voor elk moment in je leven dat je iets te vieren hebt... bekijk 'Jamie's comfort food'

  • Kookboek Rauw

    Rauw

    In 'Rauw' staan 115 frisse recepten, van rauw tot heel kort gekookt, zodat al het goede uit de producten behouden blijft... bekijk 'Rauw'

bekijk alle kookboeken