Gebakken kabeljauw met noedels en prei

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 6,7
  • Hoofdgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • 400 g kabeljauwfilet, in 4 gelijke stukken
  • 1 eetlepel viskruiden
  • 75 g bloem
  • 3 eetlepels olie om in te bakken
  • 500 g prei, in ringen
  • 125 g Boursin Cuisine Curry
  • 300 g noedels

Bereiden

Verwarm de oven voor op 125 °C. Dep de visfilets droog en wrijf ze in met viskruiden en wat zout.

Zeef de bloem in een diep bord en wentel de visfilets hierdoor zodat ze helemaal met bloem bedekt zijn.

Verhit een ruime koekenpan met olie en bak hierin de visfilets per 2 tegelijk goudbruin en gaar in 5 minuten. Houd de gebakken vis op een schaal in de oven warm.

Roerbak de prei al omscheppend in 8 minuten beetgaar in de achtergebleven olie.

Kook intussen de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Smelt daarna de Boursin Cuisine Curry door de noedels. Serveer de vis met de noedels en de prei.

Bron

Het recept 'Gebakken kabeljauw met noedels en prei' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Kabeljauw recept tips

Reacties op dit recept

  • MelissaEen heerlijk en makkelijk recept.

    reageren

  • JolandaHeerlijk recept... voor herhaling vatbaar...

    reageren

  • EddyMaar waar kan je die Boursin kopen? Niet bij de Jumbo en AH (beide in Zetten) in ieder geval.

    reageren