Aardbeien met gorgonzolapepersaus

4 personen
bereiden

waardering 6,9obv 16 waarderingen

Bevat per portie

205 kcal
7 g eiwit
13 g vet
14 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels suiker
  • 500 g aardbeien, in plakjes
  • 100 g gorgonzola
  • 150 ml koffieroom
  • 1 eetlepel groene peperkorrels (potje)
  • 1 eetlepel roze peperbessen (potje)

Bereiden

Schep het citroensap en de suiker door de aardbeiplakjes. Verwarm de gorgonzola en de koffieroom al roerend tot een gladde saus. Roer de groene peperkorrels erdoor. Schep de aardbeien op vier bordjes. Schenk de saus erover. Garneer met de roze peperbessen.

Het recept 'Aardbeien met gorgonzolapepersaus' wordt je aangeboden door . Beeld: Oksana Shevchenko | Shutterstock.com

Aardbeien toetjes tips