Aardbeien met gorgonzolapepersaus

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 6,9
  • Nagerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 205 kcal
  • 7 g eiwit
  • 13 g vet
  • 14 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 eetlepels citroensap
  • 2 eetlepels suiker
  • 500 g aardbeien, in plakjes
  • 100 g gorgonzola
  • 150 ml koffieroom
  • 1 eetlepel groene peperkorrels (potje)
  • 1 eetlepel roze peperbessen (potje)

Bereiden

Schep het citroensap en de suiker door de aardbeiplakjes. Verwarm de gorgonzola en de koffieroom al roerend tot een gladde saus. Roer de groene peperkorrels erdoor. Schep de aardbeien op vier bordjes. Schenk de saus erover. Garneer met de roze peperbessen.

Bron

Het recept 'Aardbeien met gorgonzolapepersaus' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Oksana Shevchenko | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (16 stemmen)

Aardbeien toetjes recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!