Vistaart met kabeljauw en garnalen

2 personen
bereiden

waardering 7,2obv 6 waarderingen

Bevat per portie

370 kcal
16 g eiwit
26 g vet
16 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 plakjes diepvries roomboter bladerdeeg
  • 1 groot ei
  • 50 ml slagroom
  • 1 eetlepel witte vermout
  • ½ eetlepel diepvries dille
  • 50 g kabeljauwfilet, in kleine stukjes
  • 50 g Noorse garnalen

Bereiden

Laat het bladerdeeg in ca. 10 minuten ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C.

Klop het ei los met de slagroom, ½ theelepel zout en wat peper. Roer de vermout en de dille erdoor.

Vet twee kleine taartvormpjes (doorsnede ca. 10 cm) in en bekleed ze met het bladerdeeg. Snijd het deeg langs de randen weg. Verdeel de kabeljauw en de garnalen over de taartbodems en schenk het eimengsel erover.

Bak de taartjes in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar.

Extra benodigd

Taartvormpjes

Het recept 'Vistaart met kabeljauw en garnalen' wordt je aangeboden door . Beeld: TunedIn by Westend61 | Shutterstock.com

Vistaart tips