Lamsvlees met mierikswortelroom en munt

6 personen
bereiden
wachten

waardering 7,8obv 8 waarderingen

Ingrediënten

  • 1 bosje verse munt
  • 1 theelepel geraspte mierikswortel
  • 150 g fromage blanc
  • 300 tot 400 g restjes gebraden lamsbout

Bereiden

Snijd de munt in sliertjes en bewaar een paar eetlepels in de koelkast voor het garneren.

Meng in een kleine kom de munt met de mierikswortel, fromage blanc, 3 snufjes zout en 2 snufjes peper. Zet 15 minuten in de koelkast.

Snijd de restjes vlees in kleine blokjes en vul er 6 glazen voor twee derde mee. Schep net voor het serveren wat koude mierikswortelroom over de blokjes vlees. Garneer met wat sliertjes munt en dien op.

Kookboek

Het recept 'Lamsvlees met mierikswortelroom en munt' is afkomstig uit het kookboek...

Heerlijkheden uit een glas

José Maréchal is een gepassioneerde chef-kok en patissier. Nadat hij jaren in tal van toprestaurants heeft gewerkt, is hij nu chef-kok en mede-eigenaar van het... lees verder

© Good Cook

Lamsvlees tips