Kookboeken over de Italiaanse keuken
-
La Cucina della Mamma
Loukie Werle
'La Cucina della Mamma' gaat over het echte Italiaanse eten. Zoals Loukie Werle beschrijft, is cucina povera - de naam die Italianen geven aan traditioneel koken - prima betaalbaar en levert het spectaculaire... bekijk 'La Cucina della Mamma'
-
Puur Italiaans
Tobie Puttock
'Puur Italiaans' combineert de heerlijke Italiaanse keuken met het verse van plaatselijke producten. In dit bijzondere kookboek laat Tobie Puttock je aan de hand van zijn honderd favoriete Italiaanse recepten zien... bekijk 'Puur Italiaans'
-
Panna cotta
Laura Zavan
Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Panna cotta is makkelijk te maken, kan zó opgediend worden in glaasjes of als pudding uit een vorm... bekijk 'Panna cotta'
-
Vinazza
Diane Lensink
Diane Lensink opende een paar jaar geleden een trattoria con camere, een restaurant met kamers. Je leest haar verhalen en anekdotes, maar Lensink geeft je ook inzicht in het ritme van de seizoenen, het... bekijk 'Vinazza'
-
100 Pastasauzen
Thea Spierings
Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de diepvries voor onverwachte gasten... bekijk '100 Pastasauzen'
-
Smakelijk Italië
Sophie Braimbridge & Jo Glynn
'Smakelijk Italië' neemt je mee op een culinaire reis door een land dat met hart en ziel van eten houdt. Reis mee naar de keukens van Sicilië, de kaasmakerijen van Napels, de wijngaarden van Toscane... bekijk 'Smakelijk Italië'
-
Amuse Italiano
Laura Zavan
'Italiaanse' amuses in lepels? Voor alle fans van antipasta en alle liefhebbers van 'la cucina Italiana'. Een boek vol recepten voor heerlijke buffetten of verrassende Italiaanse hapjes met smakelijke mozzarella, basilicum... bekijk 'Amuse Italiano'
-
Antipasti!
Eke Mariën
Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de Italiaan is een maaltijd niet compleet zonder een klein, eenvoudig... bekijk 'Antipasti!'
-
Easy Italian kookboek
Jennifer Donovan
Het geheim van de Italiaanse keuken is eenvoud. De fijne kneepjes ervan zijn makkelijk te leren aan de hand van dit basiskookboek. In deel 1 worden de grondslagen om goed Italiaans te koken uiteen... bekijk 'Easy Italian kookboek'
-
Italiaans
diverse auteurs
De Italiaanse keuken is een van de bekendste ter wereld. Niet alleen de diverse soorten pasta's en pizza's komen ervandaan, maar wat dacht u van bruschetta of tiramisu? Dit boek helpt u om met gemak een... bekijk 'Italiaans'