Naanbrood sandwich met kip

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 6,8
  • Lunchgerecht
  • Indiaas
  • Gevogelte

bevat per portie

  • 325 kcal
  • 25 g eiwit
  • 12 g vet
  • 30 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 naanbroodjes
  • 150 g kipfilet, in blokjes
  • 2 eetlepels roerbakolie
  • ½ eetlepel Indiase currypasta of kerriepoeder
  • ½ bakje Griekse yoghurt (à 150 g)
  • veldsla
  • 1 bosuitje, in ringetjes
  • verse korianderblaadjes

Bereiden

Bak de naanbroodjes in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de broodjes doormidden.

Bak de kipfiletblokjes in een wok met de roerbakolie en de Indiase currypasta of kerriepoeder al omscheppend in 5 minuten gaar. Roer de Griekse yoghurt erdoor en breng de kip op smaak met zout.

Schep het kipmengsel op de twee helften van de broden. Verdeel er toefjes veldsla met ringetjes bosui en verse korianderblaadjes over en klap de andere helften van het naanbrood erover.

Bron

Het recept 'Naanbrood sandwich met kip' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Sandwich recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!