Gevulde eieren met kerrie, kappertjes en dille

  • 16 stuks
  • 15 min
  • waardering 7,5
  • Hapje
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 8 eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 koffielepel kerriepoeder of paprikapoeder
  • 1 eetlepel kappertjes
  • gedroogde dille

Bereiden

Kook de eieren hard. Snijd ze doormidden en haal het eigeel eruit.

Prak het eigeel samen met de mayonaise, de ketchup en het kerriepoeder of het paprikapoeder.

Doe het mengsel in een spuitzak. Vul de halve eieren met dit mengsel. Werk af met de kappertjes en de gedroogde dille.

Extra benodigd

Spuitzak

Kookboek

Het recept 'Gevulde eieren met kerrie, kappertjes en dille' is afkomstig uit het kookboek...

Koken uit de voorraadkast en de diepvries

Dominique Wynter

Om lekker en gezond te koken hoef je niet iedere dag naar de supermarkt. Met een goed beheer van je voorraadkast... lees verder

© Standaard Uitgeverij

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Gevulde eieren recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!