Roerei met tomaat en ui

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 7,8
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 30 g rucola
  • 4 eieren
  • 4 eetlepels halfvolle melk
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 tomaten, in kleine stukjes
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 4 bruine pistoletjes
  • 4 eetlepels Boursin Knoflook & Fijne kruiden

Bereiden

Snijd de helft van de rucola fijn. Klop de eieren los met melk, gesneden rucola en zout en peper.

Verhit in een koekenpan de olie en bak hierin de tomaten en de uien. Voeg de losgeklopte eieren toe en bak het roerei.

Snijd de bruine pistoletjes open en besmeer royaal met Boursin Knoflook & Fijne kruiden. Leg de rest van de rucola op de broodjes met het roerei er tussen.

Bron

Het recept 'Roerei met tomaat en ui' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (10 stemmen)

Roerei recept tips

Reacties op dit recept

  • Dick"...bak hierin de tomaten en de uien." In die volgorde zullen de uien niet bakken! Eerst de uien bakken, dan de tomaten toevoegen.

    reageren

  • HenkHoe heet dit recept ?

    reageren