Kaassalade met bleekselderij en cashewnoten

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 8
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 250 g belegen boerenkaas
  • 4 stengels bleekselderij, in plakjes
  • 2 bosuitjes, in ringetjes
  • 1 eetlepel basilicum, fijngehakt
  • 3 eetlepels yogonaise
  • 25 g cashewnoten

Bereiden

Snijd de kaas in plakjes van ½ cm en snijd de plakjes in reepjes. Schep in een kom de bleekselderij, bosuitjes, kaasreepjes, yogonaise, cashewnoten en basilicum door elkaar. Voeg peper naar smaak toe.

Bron

Het recept 'Kaassalade met bleekselderij en cashewnoten' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Wiktory | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Bleekselderij recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!