Spaghetti met spinazie en champignons

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 7,8
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 200 g spaghetti
  • ½ pak spinazie à la crème (diepvries)
  • 250 g champignons, in stukjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 150 g geraspte kaas
  • 1 bakje crème fraîche (desgewenst)

Bereiden

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Warm de spinazie op in een diepe pan.

Bak intussen de champignons en de ui. Voeg toe aan de spinazie als deze goed doorgewarmd is. Laat het mengsel sudderen (niet laten koken).

Voeg de kaas toe. Om het geheel romiger te maken voeg je eventueel de crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper. Laat alles goed doorwarmen.

Giet de spaghetti af en verdeel over de borden. Schep er een flinke schep van het spinaziemengsel overheen.

Waardeer dit recept (18 stemmen)

Spaghetti recept tips

Reacties op dit recept

  • MixieEen heerlijk en makkelijk recept, wil je het niet helemaal vegetarisch, doe dan in de spinaziesaus de laatste 5 minuten rauwe pangafilet in stukjes erbij, even doorkoken en klaar. Ook heel erg lekker. Eet smakelijk. Maria

    reageren

  • EvelineWat chorizo is ook erg lekker dat maakt het wat pittiger, ook voeg ik wel eens ook nog nog wat tomatensaus toe.

    reageren

  • RobVis en spinazie is niet een goede combinatie. Alleen zalm en makreel kan.

    reageren

  • HendrikGisteren gemaakt voor één persoon. Het was makkelijk en echt superlekker. Ik heb persoonlijk met de champignons en ui ook een kleine hoeveelheid spekreepjes er aan toegevoegd.

    reageren