Aspergesalade met kip en frambozendressing

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,7
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 500 g groene asperges, beetgaar, in schuine stukken
  • 100 g rucola, grof gesneden
  • 400 g gerookte kipfilet, in dunne reepjes
  • voor de dressing
  • 25 frambozen
  • 1 eetlepel groentebouillon
  • 1 theelepel frambozenazijn
  • 1 theelepel honing
  • 4 eetlepels crème fraîche

Bereiden

Meng de ingrediënten voor de dressing met een staafmixer door elkaar.

Schep de asperges door de rucola en verdeel dit over vier borden. Leg er de kipreepjes op. Schep er de dressing omheen.

Extra benodigd

Staafmixer

Kookboek

Het recept 'Aspergesalade met kip en frambozendressing' is afkomstig uit het kookboek...

Salades!

Thea Spierings

In 'Salades!' vind je maar liefst 80 frisse en toegankelijke recepten; van de traditionele klassiekers tot nieuwe wereldse smaken. Salades zijn er voor elke... lees verder

© Caplan Books

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Aspergesalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!