Tapenade van zongedroogde tomaten en ricotta

300 g tapenade
bereiden

waardering 7,5obv 2 waarderingen

Ingrediënten

  • 150 g ricotta
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 3 eetlepels kappertjes, afgespoeld
  • ½ teentje knoflook, geperst
  • 1 eetlepel versgeperst citroensap
  • 1 klein bosje verse peterselie, gehakt

Bereiden

Draai alle ingrediënten in een keukenmachine tot een tapenade. Breng op smaak met ½ theelepel versgemalen zwarte peper.

Extra benodigd

Keukenmachine

Kookboek

Het recept 'Tapenade van zongedroogde tomaten en ricotta' is afkomstig uit het kookboek...

Heerlijke spreads

Lekkere spreads komen de hele dag door van pas, van ontbijt en brunch tot borrelhapje. Maar ook tussendoor zijn zoete of hartige spreads een feest voor jong... lees verder

© Good Cook

Tapenade tips

Reacties op dit recept

  • Theo Zijn dit zongedroogde tomaten op olie?