Heerlijke dips, dressings, tapenades & sauzen

In heel wat recepten vormt de saus de finishing touch. De saus geeft extra smaak aan het gerecht, maar in veel kookboeken wordt die saus wat stiefmoederlijk behandeld. Niet zo in 'Heerlijke dips, dressings, tapenades & sauzen in 30 minuten'. In dit receptenboek vind je klassiekers als guacamole, olijventapenade, cocktailsaus, mousselinesaus, hollandaise, tomatensaus en verrassende sausjes als geitenkaasdip, yoghurtvinaigrette, gele kerriesaus met appel, satésaus. Ook zoete sauzen als vanille- en chocoladesaus ontbreken niet. Bij iedere saus wordt vermeld bij welk gerecht ze het beste past. Je zult zien dat je menu zoveel smakelijker wordt met het juiste sausje erbij.

AuteurVeronique de Meyer

UitgeverijStandaard Uitgeverij

  • Paperback
  • 160 pagina's
  • ISBN 9789002239946

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Standaard Uitgeverij