Krentenbol met gemberjam en mango

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,3
  • Ontbijt
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • ½ verse mango, in plakken
  • geraspte schil van 1 limoen
  • 6 eetlepels gemberjam
  • 4 krentenbollen
  • verse korianderblaadjes

Bereiden

Laat de mangoplakken op keukenpapier uitlekken. Roer de limoenschil door de gemberjam. Snijd de krentenbollen open en bestrijk de onderkanten royaal met gemberjam.

Leg de plakjes mango erop en strooi er wat verse korianderblaadjes over. Leg de bovenkanten van de krentenbollen er weer op en snijd ze doormidden.

Bron

Het recept 'Krentenbol met gemberjam en mango' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Meer brood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!