Stokbrood met tonijn, gedroogde tomaatjes en kappertjes

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,2
  • Hapje
  • Italiaans
  • Vis

bevat per portie

  • 240 kcal
  • 17 g eiwit
  • 9 g vet
  • 24 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn op olie, uitgelekt
  • 2 eetlepels yoghurtmayonaise
  • ½ eetlepel geraspte sinaasappelschil
  • 1 eetlepel kappertjes, fijngehakt
  • 2 gedroogde tomaatjes, fijngehakt
  • 1 klein bruin stokbrood
  • 2 tomaten, in plakjes

Bereiden

Maak het visvlees in een kom fijn en meng er de yoghurtmayonaise, geraspte sinaasappelschil, kappertjes en tomaatjes door. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Snijd het stokbrood in vieren , snijd de stukken doormidden en bestrijk beide zijden met de tonijnspread. Verdeel de plakjes tomaat over de tonijnspread. Leg de helften weer op elkaar. Lekker bij een uitgebreide thee.

Bron

Het recept 'Stokbrood met tonijn, gedroogde tomaatjes en kappertjes' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Stokbrood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!