Snelle naanpizza's

  • 2 personen
  • 20 min
  • waardering 8,5
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • olijfolie
  • 4 kleine naanbroodjes
  • 4 eetlepels tomatensaus
  • 4 plakjes Italiaanse ham
  • 2 bollen mozzarella
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • handvol verse basilicum

Bereiden

Verwarm de oven voor op 230 °C.

Verhit een scheutje olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de naanbroodjes even krokant in de pan. Je kunt deze stap ook overslaan, maar dit maakt de bodem extra krokant.

Bestrijk je naanbroodjes met een dun laagje tomatensaus. Beleg je pizza vervolgens met alles waar je zin in hebt. Ik koos voor een simpele pizza met prosciutto. Scheur de mozzarella in kleine stukken en verdeel deze over de pizza. Beleg met enkele plakjes Italiaanse ham en werk af met een beetje gedroogde oregano.

Bak de naanpizza's gedurende 10 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met verse basilicum.

Kookboek

Het recept 'Snelle naanpizza's' is afkomstig uit het kookboek...

Helen kookt elke dag

Helen Verhelst

In dit boek deelt Helen Verhelst meer 60 van haar heerlijkste recepten. Geen moeilijke, ingewikkelde gerechten met honderd ingrediënten, maar recepten die snel te bereiden zijn. Noem het 'koken zonder al te veel gedoe'... lees verder

© Uitgeverij Lannoo

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Broodpizza recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!