Tonijnsalade met aardappelen

  • 12 personen
  • 10 min
  • waardering 7,8
  • Voorgerecht
  • Italiaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 400 g nieuwe aardappelen, gekookt en in stukjes
  • 200 g tonijn uit blik, uitgelekt
  • 3 eieren, gekookt en in vieren
  • 1-2 eetlepels kappertjes, fijngehakt
  • 10 ansjovisfilets, fijngehakt
  • 5 augurkjes, fijngehakt
  • 100 g zwarte olijven, zonder pit, fijngehakt
  • het sap van 1 citroen
  • 4-5 eetlepels olijfolie

Bereiden

Doe alle ingrediënten in een kom en schep ze goed door elkaar. Laat de tonijnsalade minstens 1 uur in de koelkast staan voor u hem opdient.

Kookboek

Het recept 'Tonijnsalade met aardappelen' is afkomstig uit het kookboek...

Antipasti!

Eke Mariën

Wat kan de eetlust beter opwekken dan knapperige crostini's, een paar plakjes prosciutto, een schaaltje gevulde olijven of gemarineerde visjes? Voor de... lees verder

© Caplan Books

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Tonijnsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!