Rode pesto

Rode pesto
  • 1
    portie
  • 0
    min voorbereiden
  • 20
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering6.8
    obv 8 waarderingen
  • Sauzen / dips
  • Vegetarisch
  • Italiaans

Ingrediënten

  • 3 eetlepels Italiaanse extra vierge olijfolie
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 50 g gemalen pecorino
  • 1 teentje knoflook

Bereiden

Stoof de paprika in wat olie zachtjes gaar.

Draai vervolgens van alle ingrediënten, inclusief de gare paprika, in de keukenmachine een fijne pesto.

Lekker door gekookte pasta.

Extra benodigd

Keukenmachine

Kookboek

Het recept 'Rode pesto' is afkomstig uit het kookboek...

Kookboek Olijf & olie boekbox van Manfred Meeuwig

Olijf & olie boekbox

Manfred Meeuwig

In dit kookboek vind je 24 makkelijk te bereiden gerechten die olijfolie en olijven tot een ware delicatesse maken. Van groene pesto tot een basisvinaigrette en van... lees verder

© Mo'Media.

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Onmisbare klassiekers

    Onmisbare klassiekers

    Wie kan die old-time favorites uit moeders keuken weerstaan? Zelfgemaakte frietjes, risotto, paella... Smul van 85... bekijk 'Onmisbare klassiekers'

  • Kookboek Licht!

    Licht!

    In 'Licht!' heeft Hugh Fearnley-Whittingstall 170 simpele, goedkope en vooral gezonde recepten verzameld. De recepten zijn... bekijk 'Licht!'

  • Kookboek Tosti's

    Tosti's

    Bestaat er iets lekkerders dan een broodje met heel veel gesmolten kaas? In 'Tosti's' vind je 28 heerlijke variaties op dit ultieme comfort... bekijk 'Tosti's'

bekijk alle kookboeken