Rode pesto

Rode pesto
  • 1
    portie
  • 0
    min voorbereiden
  • 20
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering 7.1
    obv 9 waarderingen
  • Sauzen / dips
  • Vegetarisch
  • Italiaans

Ingrediënten

  • 3 eetlepels Italiaanse extra vierge olijfolie
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 50 g gemalen pecorino
  • 1 teentje knoflook

Bereiden

Stoof de paprika in wat olie zachtjes gaar.

Draai vervolgens van alle ingrediënten, inclusief de gare paprika, in de keukenmachine een fijne pesto.

Lekker door gekookte pasta.

Extra benodigd

Keukenmachine

Kookboek

Het recept 'Rode pesto' is afkomstig uit het kookboek...

Kookboek Olijf & olie boekbox van Manfred Meeuwig

Olijf & olie boekbox

In dit kookboek vind je 24 makkelijk te bereiden gerechten die olijfolie en olijven tot een ware delicatesse maken. Van groene pesto tot een basisvinaigrette en van... lees verder

© Mo'Media.

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek De perfecte Preston

    De perfecte Preston

    In 'De perfecte Preston' deelt Matt Preston zijn ultieme keukengeheimen. Zijn 300 tips zorgen ervoor dat iedereen... bekijk 'De perfecte Preston'

  • Kookboek Avocado

    Avocado

    In 'Avocado' vind je meer dan dertig prachtig vormgegeven recepten, van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks... bekijk 'Avocado'

  • Kookboek Ontbijt

    Ontbijt

    In 'Ontbijt' duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarnaast gaat ze op zoek... bekijk 'Ontbijt'

bekijk alle kookboeken