Rode pesto

Rode pesto
  • 1
    portie
  • 0
    min voorbereiden
  • 20
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering6.8
    obv 8 waarderingen
  • Sauzen / dips
  • Vegetarisch
  • Italiaans

Ingrediënten

  • 3 eetlepels Italiaanse extra vierge olijfolie
  • 1 rode paprika, in blokjes gesneden
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 50 g gemalen pecorino
  • 1 teentje knoflook

Bereiden

Stoof de paprika in wat olie zachtjes gaar.

Draai vervolgens van alle ingrediënten, inclusief de gare paprika, in de keukenmachine een fijne pesto.

Lekker door gekookte pasta.

Extra benodigd

Keukenmachine

Kookboek

Het recept 'Rode pesto' is afkomstig uit het kookboek...

Kookboek Olijf & olie boekbox van Manfred Meeuwig

Olijf & olie boekbox

Manfred Meeuwig

In dit kookboek vind je 24 makkelijk te bereiden gerechten die olijfolie en olijven tot een ware delicatesse maken. Van groene pesto tot een basisvinaigrette en van... lees verder

© Mo'Media.

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

bekijk alle kookboeken