Garnalencocktail met tomatenblokjes en kervel

  • 8 stuks
  • 10 min
  • waardering 7,6
  • Hapje
  • Hollands
  • Vis

bevat per portie

  • 35 kcal
  • 2 g eiwit
  • 2 g vet
  • 0 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 100 g Hollandse garnalen
  • 1 tomaat, zonder zaadjes, in blokjes
  • 1 theelepel citroensap
  • 2 eetlepels verse kervel, fijngehakt
  • 3 blaadjes eikenbladsla, in stukken gescheurd
  • 2 eetlepels zure room
  • 1 eetlepel mayonaise
  • ½ eetlepel oude jenever of sherry

Bereiden

Meng de tomatenblokjes in een kom met de garnalen, het citroensap, de kervel en zout en peper naar smaak.

Leg in elk borrelglaasje een stukje eikenbladsla en schep de garnalencocktail erop.

Roer de zure room, mayonaise, jenever en zout en peper naar smaak tot een sausje en schep dit op de cocktail.

Extra benodigd

8 borrelglaasjes

Bron

Het recept 'Garnalencocktail met tomatenblokjes en kervel' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau

Waardeer dit recept (11 stemmen)

Garnalencocktail recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!