Gemarineerde mosselen

  • 5 personen
  • 10 min
  • waardering 7,6
  • Hapje
  • Spaans
  • Vis

Ingrediënten

  • 1 eetlepel geraspte sinaasappelschil
  • 3 eetlepels medium dry sherry
  • 2-3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels fijngehakte verse basilicum
  • 100 g gekookte mosselen zonder schelp

Bereiden

Roer in een schaal de sinaasappelschil met de sherry, de olijfolie, het basilicum en zout en peper naar smaak tot een marinade.

Schep de mosselen door de marinade en laat ze minstens een uur staan.

Bron

Het recept 'Gemarineerde mosselen' wordt je aangeboden door het Nederlands Visbureau

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Mosselen recept tips

Reacties op dit recept

  • JoanFris en mild van smaak. Voor een beetje pit wat rode peper toegevoegd.

    reageren