Snelle ovenschotel van zalm, pangasius en garnalen

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 6,7
  • Hoofdgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • olijfolie
  • 250 g gerookte zalmfilet, in plakken
  • 250 g pangasiusfilet, in stukjes
  • 150 g Hollandse garnalen
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 1 gele paprika, in stukjes
  • 8 zongedroogde tomaatjes, fijngesneden
  • 2 eetlepels verse platte peterselie, fijngehakt
  • 250 ml Boursin Cuisine Curry
  • 150 g geraspte oude kaas
  • 300 g rijst

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Vet een ovenschaal licht in met wat olijfolie en verdeel hierin de plakken zalmfilet, de stukjes pangasiusfilet en de Hollandse garnalen. Schep de paprika en de zongedroogde tomaatjes op de vis.

Meng de peterselie met Boursin Cuisine Curry en schenk dit over de groenten met vis.

Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven tot de kaas is gegratineerd.

Kook intussen de rijst gaar en serveer bij de ovenschotel.

Bron

Het recept 'Snelle ovenschotel van zalm, pangasius en garnalen' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Zalm recept tips

Reacties op dit recept

  • PieterDoordat de zalm (gerookt zalmhaasje) en garnalen zout zijn zullen deze al snel overheersen. Spoel ze daarom eerst even.

    reageren