okoko receptenreceptvleesgoulashgoulash van wildzwijnkarbonades

Goulash van wildzwijnkarbonades

Goulash van wildzwijnkarbonades
  • 4
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 40
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering8.0
    obv 11 waarderingen
  • Hoofdgerecht
  • Vlees
  • Overige keukens

bevat per portie

  • 420 kcal
  • 30 g eiwit
  • 27 g vet
  • 11 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 100 g magere spekblokjes
  • 50 g boter
  • 4 wildzwijnkarbonades à 150 g, in stukken van 2 cm
  • 2 grote uien, in stukken
  • 2 grote rode paprika's, in stukken
  • 1 eetlepel pittig paprikapoeder
  • 2 theelepels tijm
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 200 ml gezeefde tomaten
  • 100 ml rode wijn
  • 100 ml wildfond
  • 2 eetlepels peterselie, fijngeknipt
  • 4 eetlepels crème fraîche

Bereiden

Bak in een braadpan de spekblokjes zachtjes uit. Doe de boter bij de spekblokjes en voeg de vleesblokjes toe. Bak het vlees rondom bruin. Schep de ui, de paprika, het paprikapoeder en de tijm door het vlees en bak het geheel al omscheppend ca. 2 minuten. Voeg de knoflook toe. Voeg de tomaten, de wijn en de fond toe en laat het vlees in ca. 30 minuten zachtjes gaar sudderen. Strooi op het laatst de peterselie erover. Schep op het bord de crème fraîche over de goulash. Lekker met aardappelpuree en groene kool.

Gall & Gall wijnadvies bij je kerstdiner

Klik hier en ontvang persoonlijk wijnadvies bij elk gerecht

Het recept 'Goulash van wildzwijnkarbonades' wordt je aangeboden door okoko recepten.

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)
(advertorial)
MAGGI Bouillonspecialiteiten

De nieuwe MAGGI Bouillonspecialiteiten staan aan de basis van vele soorten gerechten. Zo maak je met de Paddenstoelenbouillon bijvoorbeeld een heerlijke risotto.

Op zoek naar inspiratie? Kijk op MAGGI.nl.

nieuwe kookboeken

bekijk alle kookboeken