Goulash van wildzwijnkarbonades

Goulash van wildzwijnkarbonades
  • 4
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 40
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering 8.0
    obv 11 waarderingen
  • Hoofdgerecht
  • Vlees
  • Overige keukens

bevat per portie

  • 420 kcal
  • 30 g eiwit
  • 27 g vet
  • 11 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 100 g magere spekblokjes
  • 50 g boter
  • 4 wildzwijnkarbonades à 150 g, in stukken van 2 cm
  • 2 grote uien, in stukken
  • 2 grote rode paprika's, in stukken
  • 1 eetlepel pittig paprikapoeder
  • 2 theelepels tijm
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 200 ml gezeefde tomaten
  • 100 ml rode wijn
  • 100 ml wildfond
  • 2 eetlepels peterselie, fijngeknipt
  • 4 eetlepels crème fraîche

Bereiden

Bak in een braadpan de spekblokjes zachtjes uit. Doe de boter bij de spekblokjes en voeg de vleesblokjes toe. Bak het vlees rondom bruin. Schep de ui, de paprika, het paprikapoeder en de tijm door het vlees en bak het geheel al omscheppend ca. 2 minuten. Voeg de knoflook toe.

Voeg de tomaten, de wijn en de fond toe en laat het vlees in ca. 30 minuten zachtjes gaar sudderen. Strooi op het laatst de peterselie erover. Schep op het bord de crème fraîche over de goulash. Lekker met aardappelpuree en groene kool.

Het recept 'Goulash van wildzwijnkarbonades' wordt je aangeboden door .

reacties op dit recept

  • Nog geen reacties...

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek De perfecte Preston

    De perfecte Preston

    In 'De perfecte Preston' deelt Matt Preston zijn ultieme keukengeheimen. Zijn 300 tips zorgen ervoor dat iedereen... bekijk 'De perfecte Preston'

  • Kookboek Avocado

    Avocado

    In 'Avocado' vind je meer dan dertig prachtig vormgegeven recepten, van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks... bekijk 'Avocado'

  • Kookboek Ontbijt

    Ontbijt

    In 'Ontbijt' duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarnaast gaat ze op zoek... bekijk 'Ontbijt'

bekijk alle kookboeken