Geroosterde zoete aardappelen

Geroosterde zoete aardappelen
  • 6
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 40
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering 7.7
    obv 10 waarderingen
  • Bijgerecht
  • Vegetarisch
  • Overige keukens

Ingrediënten

  • 1 kg zoete aardappelen, in plakken van ca. 1½ cm dik
  • 2-3 eetlepels olie
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Leg de aardappelplakken op een met bakpapier bekleed bakblik, bestrijk ze met olie en strooi er wat van de kruiden over. Keer ze en bestrijk de andere kant ook met olie en bestrooi ze met kruiden.

Bak de aardappelen in het midden van de oven in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Bestrooi de zoete aardappel nu pas met zout.

Extra benodigd

Bakpapier

Het recept 'Geroosterde zoete aardappelen' wordt je aangeboden door .

reacties op dit recept

  • maria Vraag: Kan je dit ook met verschillende groenten doen zoals bietjes en wortel?
    reageren

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

nieuwe kookboeken

  • Kookboek Avocado

    Avocado

    In 'Avocado' vind je meer dan dertig prachtig vormgegeven recepten, van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks... bekijk 'Avocado'

  • Kookboek Ontbijt

    Ontbijt

    In 'Ontbijt' duikt culinair journalist Mara Grimm in de geschiedenis van de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarnaast gaat ze op zoek... bekijk 'Ontbijt'

  • Kookboek Greek

    Greek

    Met 'Greek' heb je een masterclass Grieks koken in handen maar dan wel met de moderne twist van George Calombaris... bekijk 'Greek'

bekijk alle kookboeken