Stokbrood met cajun en tofu

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,6
  • Lunchgerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • ½ groene paprika, in stukjes
  • 1 pak tofu (200 g), fijngehakt
  • 2 eetlepels cajunkruiden
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 eetlepels peterselie, fijngesneden
  • 1 groot stokbrood, in vieren
  • 4 eetlepels kruidenboter
  • 100 g gemengde sla

Bereiden

Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en de knoflook ongeveer 2 minuten. Voeg de paprika, tofu en cajunkruiden toe en bak deze 5 minuten mee. Roer de tomatenpuree en peterselie erdoor.

Snijd het stokbrood overlangs doormidden en besmeer de onderste helft met de kruidenboter. Verdeel de sla erover. Schep het tofu-paprikamengsel op de sla en leg de bovenste helft van het stokbrood erop.

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Stokbrood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!