Omelet met kerstomaatjes, lente-ui en basilicum

  • 1 persoon
  • 10 min
  • waardering 7,7
  • Lunchgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • olijfolie
  • 8 kerstomaatjes, gehalveerd
  • 1 lente-uitje, in ringetjes
  • 2 eiwitten
  • fijngehakt basilicum
  • 2 sneetjes volkorenbrood

Bereiden

Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan. Stoof de kerstomaatjes en de lente-uitjes aan.

Klop de eiwitten ondertussen luchtig los en kruid met peper en zout.

Voeg de eiwitten voorzichtig toe en roer er even kort maar snel door met een houten spatel. Laat nu rustig garen op een zacht vuurtje tot de randjes loskomen.

Stort de omelet op een bord en vouw eventueel dubbel. Versier met basilicum en serveer met het brood.

Kookboek

Het recept 'Omelet met kerstomaatjes, lente-ui en basilicum' is afkomstig uit het kookboek...

Beauty Food

Lesley-Ann Poppe

'Eet je mooi', dat is het credo van Lesley-Ann Poppe. Want onze voeding beïnvloedt onze fysieke schoonheid. Uiterlijke schoonheid begint vanbinnen, letterlijk... lees verder

© Standaard Uitgeverij

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Omelet recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!