Pesto met chocolade en cayennepeper

  • 1 portie
  • 5 min
  • waardering 7,5
  • Sauzen / dips
  • Italiaans
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 60 g pijnboompitten
  • 60 g cashewnoten
  • 30 g gemalen cacaobonen
  • 1 eetlepel cacao
  • ½ theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel druivenpittenolie
  • 4 theelepels agavesiroop
  • een beetje sojamelk
  • 60 ml kokosolie
  • een snufje zout

Bereiden

Doe alle ingrediënten in de kom van een keukenmachine en giet er langzaam bij draaiende motor de kokosolie bij tot de pesto de gewenste consistentie heeft.

Extra benodigd

Keukenmachine

Opmerking

Laat je niet afschrikken door de combinatie van cayennepeper met chocolade…het is echt een magische combinatie.

Kookboek

Het recept 'Pesto met chocolade en cayennepeper' is afkomstig uit het kookboek...

Pesto!

Joshua Clever

Wat is er simpeler dan een pesto maken? Verse kruiden, wat noten, olijfolie, een vijzel en stamper of een keukenmachine en de klus is klaar. Iedereen kan in een... lees verder

© Good Cook

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Pesto recept tips

Reacties op dit recept

  • FienLijkt me heerlijk, alleen vraag ik me af; waar vind ik cacaobonen?

    reageren