okoko receptenrecepttortilla's & wrapswrapsthaise sla wraps met mihoen, rosbief en garnalen

Thaise sla wraps met mihoen, rosbief en garnalen

Thaise sla wraps met mihoen, rosbief en garnalen
  • 4
    personen
  • 0
    min voorbereiden
  • 15
    min bereiden
  • 0
    min wachten
  • waardering7.4
    obv 9 waarderingen
  • Voorgerecht
  • Vis
  • Thais

bevat per portie

  • 220 kcal
  • 17 g eiwit
  • 6 g vet
  • 24 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 100 g mihoen
  • 1 krop lollo rosso
  • 1 krop lollo verte
  • 100 g alfalfa
  • 100 g garnalen
  • 100 g rosbief, in reepjes
  • 4 eetlepels korianderblaadjes
  • 4 eetlepels seroendeng
  • 4 eetlepels Japanse sojasaus
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 1 eetlepel sherry

Bereiden

Wel de mihoen ca. 3 minuten in kokend water. Laat de mihoen uitlekken in een vergiet. Pluk 8 mooie grote bladeren van de lollo rosso en 4 mooie grote bladeren van de lollo verte. Verwijder de harde nerven van de bladeren, spreid de bladeren uit en verdeel er wat mihoen, alfalfa, garnalen en rosbief over. Strooi de koriander en seroendeng erover. Vouw de zijkanten iets over de vulling en rol de slabladeren op. Verdeel de wraps over vier borden. Roer de sojasaus, sambal en sherry tot een sausje en schep dit in 4 kleine schaaltjes (bv eierdopjes). Zet de schaaltjes bij de wraps op de borden.

Gall & Gall wijnadvies bij je kerstdiner

Klik hier en ontvang persoonlijk wijnadvies bij elk gerecht

Het recept 'Thaise sla wraps met mihoen, rosbief en garnalen' wordt je aangeboden door okoko recepten.

reacties op dit recept

  • Marjolein Leek me erg lekker, is alleen zo'n minimale uitleg dat het totaal niet na te maken is. Op het plaatje staat de rosbief eromheen gewikkeld maar volgens recept moet het er in reepjes doorheen. Je kan ook beter ijsbergsla gebruiken om in te wikkelen, dan is het nog enigszins met de handen eetbaar :)

reactie toevoegen

plaats in kookboek
zet op weekmenu
plaats op shopping list
print dit recept
email naar vriend(in)
waardeer dit recept
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)
(advertorial)
MAGGI Bouillonspecialiteiten

De nieuwe MAGGI Bouillonspecialiteiten staan aan de basis van vele soorten gerechten. Zo maak je met de Paddenstoelenbouillon bijvoorbeeld een heerlijke risotto.

Op zoek naar inspiratie? Kijk op MAGGI.nl.

nieuwe kookboeken

bekijk alle kookboeken