Kookboeken van Terra Lannoo
-
Avocado
Carla De Graef
Avocado's zijn er niet alleen voor veggies en hipsters: dit groene goud zit boordevol goede voedingsstoffen en dat proef je. Genoeg redenen dus om jezelf en anderen te verrassen met de heerlijkste avocadogerechtjes. Met spek en ei als ontbijt... bekijk 'Avocado'
-
Alles uit de oven
diverse auteurs
Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt natuurlijk mee. Maar ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren... bekijk 'Alles uit de oven'
-
Nog eenvoudiger 2
Pascale Naessens
Pascale Naessens wijkt niet af van haar koers. Met dit nieuwe boek presenteert ze meer dan 70 nieuwe gerechten met 4 ingrediënten volgens haar bekende succesmethode, namelijk lekkere en inspirerende lowcarbgerechten... bekijk 'Nog eenvoudiger 2'
-
Grillmasters
Seppe Nobels & Peter De Clercq
Een vurige culinaire wereldreis door negen landen met 70 creatieve, gevarieerde en soms ook rebelse BBQ-recepten van Grillmasters-chefs Seppe Nobels en Peter De Clercq. Met topingrediënten van bij ons op wereldse wijze klaargemaakt... bekijk 'Grillmasters'
-
Proef de zee
Anne Fleur Sanders
In 'Proef de zee' zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze verrassende recepten van vegetarische gerechten zoals zeespaghetti met burrata, geroosterde tomaatjes en basilicum... bekijk 'Proef de zee'
-
Gegrild & geroosterd
Marjolijn Rosendaal & Anya van de Wetering
Na een aantal seizoenen in de ban te zijn geweest van hoge vlammen, stoere leren schorten en grote hompen vlees vinden Marjolijn en Anya het tijd voor een lichtere versie van grillen en roosteren. Dat kan het hele jaar door: buiten op de barbecue, de kamado... bekijk 'Gegrild & geroosterd'
-
De geheimen van de mediterrane keuken
Oil & Vinegar
Oil & Vinegar verzamelde haar 40 favoriete pasta- en pizzarecepten. Spaghetti carbonara, Ravioli al Limone e Carciofi, pizza margarita... alles op smaak gebracht met een bijpassende olijfolie, een lekkere pesto of heerlijke kruiden... bekijk 'De geheimen van de mediterrane keuken'
-
Blauw
Meta van den Boomen
Restaurant Blauw is beroemd vanwege de authentieke kruiden, smaken en kleuren van de spijzen die de koks bereiden. In dit boek zijn 70 signatuurgerechten van dit restaurant verzameld die je nu thuis kunt maken, met uitleg over de herkomst en de ingrediënten... bekijk 'Blauw'
-
Neni's Tel Aviv
Haya Molcho & Elihay Biran
Tel Aviv is modern, divers, kleurrijk en staat open voor invloeden van buiten. In deze stad komt de wereld samen en versmelten culturen, religies en culinaire tradities. Met sfeervolle foto's, boeiende verhalen en typische streekgerechten schetsen Haya Molcho... bekijk 'Neni's Tel Aviv'
-
Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten
Pascale Naessens
Pascale Naessens is de leading lady als het gaat over eenvoudige en gezonde voeding. In haar nieuwe boek focust ze op heerlijke recepten met een minimum aan ingrediënten en werk. Zo bewijst ze eens te meer dat gezonde voeding... bekijk 'Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten'