Kookboeken

Rubrieken

Nieuwe kookboeken

  • Het grote oven handboek

    Koken met Karin

    Koken met Karin laat je in dit boek zien hoe je álles uit je oven kunt toveren. Van quiches, brood, pasta en groot vlees tot taart, cake, gebakjes, koekjes en toetjes. 'Het grote oven handboek' bevat ruim 150 recepten, de helft hartig, de helft zoet... bekijk 'Het grote oven handboek'

  • Broodbijbel

    Hiljo Hillebrand

    Meester Boulanger en gepassioneerd broodbakker Hiljo Hillebrand neemt je mee in de wereld van het brood. Leer hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Van ambachtelijke desembroden tot krokante kaasbolletjes en van een feestelijk paasbrood... bekijk 'Broodbijbel'

  • Noosh-e-Jaan

    Tieme Hermans

    Tieme Hermans fietste vanuit zijn woonplaats Zwolle in twee en een half jaar naar Bali. Overal werd hij gastvrij ontvangen en maakte hij kennis met de authentieke volkskeukens. In dit boek neemt Tieme je mee op avontuur en presenteert hij 32 bijzondere recepten... bekijk 'Noosh-e-Jaan'

  • Brindisa - Het pure eten van Spanje

    Monika Linton

    Monika Linton brengt in 'Brindisa' een eerbetoon aan de Spaanse keuken en haar oneindige variatie. Dit boek bevat een omvangrijke verzameling recepten, voor bijvoorbeeld een klassieke gazpacho, bekende tapas als patatas bravas... bekijk 'Brindisa - Het pure eten van Spanje'

  • Eet.Leef.Reis.

    Donal Skehan

    Eet, leef en reis zijn drie woorden die samenvatten wat voor Donal Skehan belangrijk is: goed eten, een evenwichtige levensstijl en wereldwijd inspiratie opdoen. Ga met Donal mee op reis, want er is toch niets leuker dan het uitproberen van nieuwe gerechten... bekijk 'Eet.Leef.Reis.'

  • Het ultieme tostiboek

    Jasper Kool

    Met slechts een paar simpele, maar smaakvolle ingrediënten creëer je de lekkerste tostivariaties! 'Het ultieme tostiboek' biedt verrassende tostirecepten ingedeeld in Klassiek, Trendy, Cheffy, Hollands, Spicy, Mediterraan, Werelds en Zoet... bekijk 'Het ultieme tostiboek'

  • Het keto plan

    Julie van den Kerchove

    Julie van den Kerchove laat je in haar derde boek kennismaken met de keto-keuken: een pure keuken rijk aan gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en vis. Ze toont met een praktisch stappenplan en 70 gluten- en suikervrije recepten... bekijk 'Het keto plan'

  • Superveg

    Celia Brooks

    Of je nu vegetariër bent of vaker vlees of vis achterwege wilt laten, 'Superveg' geeft meer dan 100 recepten met daarin een hoofdrol voor de 25 meest gezonde groenten. Ieder gerecht gaat uit van de voedzame kracht en smaak van het specifieke ingrediënt... bekijk 'Superveg'

  • Mangiamo!

    Antoinette Coops

    In 'Mangiamo!' deelt Antoinette de lekkerste streekgerechten uit de Noord-Italiaanse Veneto en laat ze je uitgebreid proeven van la dolce vita. Geniet van bijzondere gnocchi van de almboerderij, verrassend gevulde pasta, stoofpotjes van verbazingwekkende... bekijk 'Mangiamo!'

  • De Zilveren Lepel Vlees

    diverse auteurs

    De Italiaanse keuken kent vele manieren van vlees bereiden. In 'De Zilveren Lepel Vlees' leer je hoe je elk stuk vlees mooi tot zijn recht laat komen. Of dat nu van een varken, rund, kalf, lam, wild of gevogelte is. Van traditionele ossobuco alla Milanese tot... bekijk 'De Zilveren Lepel Vlees'