Kookboeken

Rubrieken

Nieuwe kookboeken

  • Bazaar

    Sabrina Ghayour

    'Bazaar' geeft vegetarische, Midden-Oosterse recepten in alle facetten: lichte snacks, comfort bowls, brood, salades voor ieder seizoen, hoofdgerechten die naar meer smaken, spectaculaire bijgerechten en zoete traktaties. Geserveerd op grote schalen... bekijk 'Bazaar'

  • IJs & co

    Aniek Keijsers

    In 'IJs & co' komen allerlei ijsvariaties aan bod: van sorbet-, sherbet- en softijs tot roomijs, gelato en waterijs. IJs in een hoorntje, in een bakje of op een stokje. Maar ook frozen yoghurt, ijscoupes, ijstaarten en drankjes met ijs. En natuurlijk ontbreken ook... bekijk 'IJs & co'

  • Rijst & co

    Nisha Katona

    Haal meer uit rijst met 'Rijst & co' en breid je repertoire bijzondere rijstgerechten uit. Maak eens jambalaya uit de Cajunkeuken of jollofrijst, het ultieme West Afrikaanse feestgerecht. Doe meer met risottorijst en schotel je gasten Italiaanse arancini voor... bekijk 'Rijst & co'

  • Uit de keuken van Fatima

    Fatima El Irari

    Dat lekker koken en bakken niet moeilijk hoeft te zijn, bewijst foodblogger Fatima al meer dan vier jaar op haar site uitdekeukenvanfatima.nl. Van heerlijke Marokkaanse klassiekers als harira, visbastilla's, hele kip uit de oven en diverse deegwaren tot zoete... bekijk 'Uit de keuken van Fatima'

  • Pizza

    Manon van Essen

    In 'Pizza' leer je hoe je zelf groentenpizzabodems kunt maken én wat de beste en lekkerste toppings zijn. De recepten zijn snel, makkelijk én lekker. Ideaal voor drukbezette huishoudens met all time favorites en klassiekers... bekijk 'Pizza'

  • Proef de zee

    Anne Fleur Sanders

    In 'Proef de zee' zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze verrassende recepten van vegetarische gerechten zoals zeespaghetti met burrata, geroosterde tomaatjes en basilicum... bekijk 'Proef de zee'

  • Masterclass Cakes

    Rutger van den Broek

    In 'Masterclass Cakes' laat Rutger van den Broek aan de hand van 40 recepten zien dat je met cake oneindig kunt variëren: van tijdloze klassiekers als bitterkoekjescake en marmercake tot fruitige recepten als frisse citroencake en olijfoliecake met mandarijn... bekijk 'Masterclass Cakes'

  • Zonder fratsen

    Anita Witzier

    Gewoon lekker en gezond eten zonder je blind te hoeven staren op trends, hypes en superfoods, die van eten een heilig moeten maken. Niet te veel van alles, niet meer, niet minder. Bijna belachelijk in z'n eenvoud. Oftewel: zonder fratsen... bekijk 'Zonder fratsen'

  • We love groente

    Janneke Vreugdenhil

    Met haar bestseller 'I love groente' bewees Janneke Vreugdenhil al hoe veelzijdig koken met groenten kan zijn. In 'We love groente' geeft ze meer dan 120 gloednieuwe groenterecepten. Van 'Familiefavorieten' en 'Snel iets op tafel' tot 'Smart Cooking'... bekijk 'We love groente'

  • De bijbel van de Italiaanse keuken

    Maud Moody, Nina Bogaerts & Leonardo Pacenti

    In 'De bijbel van de Italiaanse keuken' laten Maud Moody, Nina Bogaerts en Leonardo Pacenti - van restaurant Toscanini in Amsterdam - de oneindige mogelijkheden van de Italiaanse keuken zien. Aan de hand van duidelijke aanwijzingen... bekijk 'De bijbel van de Italiaanse keuken'