Kookboeken

Rubrieken

Nieuwe kookboeken

  • Chilipeper

    Mark Wilcox

    Chilipepers kun je kweken in de vensterbank, op het balkon of in de kas - van mild fruitige tot waanzinnig hete pepers. Dit boek vertelt je onder meer wat de beste verzorging is, hoe je je eigen zaden wint en hoe je de planten laat overwinteren... bekijk 'Chilipeper'

  • Vega BBQ

    Malin Landqvist

    Met de fantastische recepten uit 'Vega BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten... bekijk 'Vega BBQ'

  • Masterclass Groente op de BBQ

    Julius Jaspers

    In 'Masterclass Groente op de BBQ' laat Julius Jaspers met meer dan 35 groentesoorten zien dat je oneindig veel mogelijkheden hebt tijdens het barbecueën, ook als je geen vlees of vis wilt eten. Dit keer geeft Julius zijn groene klassiekers prijs... bekijk 'Masterclass Groente op de BBQ'

  • Funky vegan bakboek

    Emma Herngreen

    Emma Herngreen laat in het 'Funky vegan bakboek' zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn. Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming... bekijk 'Funky vegan bakboek'

  • Asperges

    Jessica Lek

    'Asperges' geeft je 30 veelzijdige recepten met witte, groene en violette asperges, allemaal verrassend eenvoudig. Klassiek gekookt met beenham, ei en notenboter of gegrild op de barbecue. Van romige soep tot hartige aspergequiche, verwerkt in een... bekijk 'Asperges'

  • Basisboek Indonesisch

    Francis Kuijk

    Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en uitleg in huis. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en vele recepten zijn overgedragen van moeder op dochter. In dit boek staan recepten voor... bekijk 'Basisboek Indonesisch'

  • Vegabijbel

    Isabel Boerdam

    Met meer dan 150 recepten laat Isabel Boerdam in 'Vegabijbel' de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Van goede basisrecepten tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza... bekijk 'Vegabijbel'

  • Kefir & kombucha

    Sebastian Landaeus & Nina Lausecker

    Kefir, kombucha en gingerale, maar ook appelcider, jun, mede, lassi en amazaké. Allemaal zijn het gefermenteerde drankjes die lekker, dorstlessend en gezond zijn! In dit boek vind je meer dan 40 recepten om eenvoudig deze natuurlijk... bekijk 'Kefir & kombucha'

  • Muesli & granola

    Catherine Kluger

    'Muesli & granola' staat vol inspiratie voor de heerlijkste ontbijtjes en tussendoortjes op basis van noten, granen, zaden en pitten. Het boek beschrijft verschillende zoete en hartige mixen en diverse recepten voor repen, muffins en taarten... bekijk 'Muesli & granola'

  • Pizzadeeg

    Guillaume Marinette

    Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met pizzadeeg. Van pizzabagels en bologneserolletjes tot pizzaballetjes en een ricottavlecht met ham. De voorbereiding kost je weinig tijd en... bekijk 'Pizzadeeg'