Kookboeken

Nieuwe kookboeken

  • Vegan - het kookboek

    Jean-Christian Jury

    'Vegan - het kookboek' is de meest complete verzameling traditionele en authentieke vegan recepten van over de hele wereld. De meer dan 450 plantaardige voor-, hoofd- en nagerechten zijn veelzijdig... bekijk 'Vegan - het kookboek'

    • Hardcover
    • 448 pagina's
    • Spectrum
  • World of veggies

    Mirjam Leslie - Pringle

    In 'World of veggies' staan 100 klassieke vegetarische recepten - van ontbijt tot diner en van snacks tot sweets - die stuk voor stuk bewijzen dat gerechten zonder vlees en vis heerlijk zijn voor vegetariërs én vleeseters... bekijk 'World of veggies'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Uitgeverij Carrera
  • Mijn keuken van Galicië

    Isabel Meniño

    Isabel Meniño neemt je mee naar Galicië en de eetcultuur van dit noordwestelijke deel van Spanje. Dit kookboek presenteert de heerlijkste gerechten, gebaseerd op de traditionele familierecepten... bekijk 'Mijn keuken van Galicië'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Terra Lannoo
  • Pizzabijbel

    Simon Giaccotto

    In de 'Pizzabijbel' vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang... bekijk 'Pizzabijbel'

    • Hardcover
    • 448 pagina's
    • Uitgeverij Carrera
  • Sicilië

    Giancarlo & Katie Caldesi

    In combinatie met de enorme variëteit aan vis uit de Middellandse Zee en de producten van het eiland zelf - kaas, citrusvruchten, wijn, olijfolie en zout - is de keuken van Sicilië een ware verrassing die je moet... bekijk 'Sicilië'

    • Hardcover
    • 272 pagina's
    • Good Cook
  • Citrus

    Catherine Phipps

    In 'Citrus' draait het allemaal om de enorme veelzijdigheid van citrusvruchten in de keuken: van sinaasappels, grapefruit, kumquats, limoenen tot en met de bergamotcitroen en alles wat daar tussen zit. In 'Citrus' tref je... bekijk 'Citrus'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Good Cook
  • Verrukkelijk Rome

    Eleonora Galasso

    La dolce vita in een kookboek: de in Rome geboren en getogen Eleonora Galasso neemt je mee naar haar keuken: van oma's recepten tot en met moderne, hedendaagse gerechten. Maak kennis met de eetcultuur... bekijk 'Verrukkelijk Rome'

    • Hardcover
    • 240 pagina's
    • Good Cook
  • De Franse wereldkeuken

    Tessa Kiros

    Tessa Kiros laat je kennismaken met de vele verschillende smaken van de Franse wereldkeuken. Naast de Provence en Normandië maakt ze ook de oversteek naar de voormalige koloniën van... bekijk 'De Franse wereldkeuken'

    • Hardcover
    • 288 pagina's
    • Terra Lannoo
  • Soul food

    De Vrouw met de Baard

    De Vrouw met de Baard (Mas van Putten en Carl Lemette) vermengde Indische roots met liefde voor koken en heeft in het kookboek 'Soul food' de beste recepten samengebracht. Van Caribische risottoballen tot... bekijk 'Soul food'

    • Paperback
    • 176 pagina's
    • Unieboek | Het Spectrum
  • Dafne likes kookboek

    Dafne Schippers

    'Dafne likes kookboek' staat vol met gezonde recepten, gemaakt van verse ingrediënten die snel op tafel staan en nog razend lekker zijn ook. Dafne geeft aan wat je het beste kunt eten voor en na het... bekijk 'Dafne likes kookboek'

    • Hardcover
    • 224 pagina's
    • Carrera Uitgevers
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook