Kookboeken

Rubrieken

Nieuwe kookboeken

  • Stoofbijbel

    Julius Jaspers

    Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als... bekijk 'Stoofbijbel'

  • 100 luxe koekjes van eigen deeg

    Elisabeth Scholten

    Bananenkusjes, pindakaaskogels, baklavanestjes, crème-brûleekoekjes, walnootghribia, amandelbriwat, nutellakoekjes en gazellenhoorntjes: klinkt dat niet fantastisch? Dit boek bevat een smakelijke verzameling spannende koekjesrecepten... bekijk '100 luxe koekjes van eigen deeg'

  • De makkelijke Franse keuken

    Karin Luiten

    Van quiche lorraine tot crème brûlée, van boeuf bourguignon tot klassieke uiensoep, wie houdt er nou níet van de Franse keuken? In dit boek staan al Karins Franse favorieten bij elkaar, al dan niet met een twist. Ingewikkeld om zelf te maken? Welnee... bekijk 'De makkelijke Franse keuken'

  • Avocado

    Carla De Graef

    Avocado's zijn er niet alleen voor veggies en hipsters: dit groene goud zit boordevol goede voedingsstoffen en dat proef je. Genoeg redenen dus om jezelf en anderen te verrassen met de heerlijkste avocadogerechtjes. Met spek en ei als ontbijt... bekijk 'Avocado'

  • Doe effe gezond

    Marjolein van Dop & Monique Ammerlaan

    Diëtisten Marjolein en Monique helpen je ondanks de drukte goed voor jezelf te blijven zorgen. Ze leren je herkennen wat je valkuilen in je eetpatroon zijn, geven je slimme en praktische tips. Met snelle en makkelijke recepten voor het hele gezin... bekijk 'Doe effe gezond'

  • Nigella bakt

    Nigella Lawson

    Met deze kookbijbel liet Nigella Lawson al honderdduizenden thuiskoks het genot van bakken (her)ontdekken. In 'Nigella bakt' onthult ze de geheimen van hartige en zoete taarten, muffins en macarons, chocoladetaart en cheesecake, brood en andere... bekijk 'Nigella bakt'

  • Van de plank

    Sabrina Fauda-Rôle

    Brunch, borrel, feestje of buiten in de zomer onder een parasol: verras je gasten met lekkere en bijzondere borrelplanken. 'Van de plank' geeft 30 originele ideeën: serveer een Spaanse plank met pintxos van inktvis, aardappeltortilla's en pan con tomate... bekijk 'Van de plank'

  • Slow cooked healthy

    Ross Dobson

    De gerechten in 'Slow cooked healthy' zijn niet alleen superlekker, maar vooral ook gezond: voor iedereen mét en zonder een dieetrestrictie, en voor iedereen die nog meer gebruik wil maken van de slowcooker. Meer dan 100 beproefde slowcookrecepten... bekijk 'Slow cooked healthy'

  • Over Rot 2.0

    Meneer Wateetons

    'Over Rot 2.0' is het resultaat van gedegen onderzoek en eindeloos uitproberen, en beschrijft alle facetten van fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok of professional en laat je ontdekken hoe leuk... bekijk 'Over Rot 2.0'

  • Alles uit de oven

    diverse auteurs

    Wat maakt ovenschotels zo populair? Dat de oven een deel van het werk voor zijn rekening neemt, speelt natuurlijk mee. Maar ook de heerlijke geur en de smaak van de gerechten én de veelzijdigheid van het toestel zelf. Bakken en braden, gratineren... bekijk 'Alles uit de oven'