Kookboeken van Becht / HarperCollins Holland
-
Madeleines
Sandra Mahut
Madeleines, de elegante Franse cakejes met een ribbeltje, zijn heel simpel zelf te bakken. Zeventien recepten voor hartige soorten, zoals madeleines met tuinkruiden of met ham, worden aangevuld met... bekijk 'Madeleines'
-
Geweldige groente
Annie Bell
Groenten zijn niet alleen heel erg gezond, maar ook nog eens ontzettend lekker. In 'Geweldige groente' vind je meer dan 100 smakelijke recepten met bekende en minder bekende groenten in de hoofdrol... bekijk 'Geweldige groente'
-
Tajine
Kim Maclean
De Marokkaanse keuken is hot, en dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten die er zo'n bijzonder, zuidelijk tintje aan geven. Kim Maclean laat zien dat er legio mogelijkheden zijn om zelf met de... bekijk 'Tajine'
-
Stamppotten
Anne Scheepmaker
'Stamppotten' bevat behalve zalige vleesstamppotten zoals stamppot rauwe spinazie met lente-uitjes en lamsworstjes, en overheerlijke visstamppotten zoals stamppot met gerookte zalm en courgette natuurlijk ook... bekijk 'Stamppotten'
-
Kleine cakes met zachte vulling
Paul Simon
Kleine cakes met een zachte vulling van zwarte kersen, frambozen, mango, sinaasappel of bessen voor een fruitige touch. En niet te vergeten de klassieker: met chocolade! Pistachecakes... bekijk 'Kleine cakes met zachte vulling'
-
Pompoen
Brian Glover
Met pompoen is ontzettend veel mogelijk in de keuken: roosteren, grillen, bakken en stoven. Met de meer dan 35 hartige én zoete recepten uit dit boek zet je de heerlijkste pompoengerechten op tafel. Lichte... bekijk 'Pompoen'
-
Crème brûlée
Isabel Brancq
Crème brûlée is een klassiek nagerecht en wordt over de hele wereld gegeten. Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken met allerlei bijzondere smaken. Naast... bekijk 'Crème brûlée'
-
Caffè Italia
Liz Franklin
Voor Italianen is een kop koffie niet zomaar een drankje, het is een instituut, een manier van leven. In 'Caffè Italia' zijn meer dan 30 heerlijke recepten voor koekjes, taartjes en hartige hapjes verzameld, die allemaal... bekijk 'Caffè Italia'
-
Het grote Nutella kookboek
Paola Balducchi
Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan... bekijk 'Het grote Nutella kookboek'
-
Panna cotta
Laura Zavan
Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Panna cotta is makkelijk te maken, kan zó opgediend worden in glaasjes of als pudding uit een vorm... bekijk 'Panna cotta'