Jam

In 'Jam' rekent Ghillie James af met ouderwetse manieren van inmaken. Je eigen jam, confituur en chutney maken is leuk en makkelijk! Ze beschrijft per seizoen het fruit en de groente die dan op hun best zijn en hoe je die vervolgens kunt verwerken en bewaren. Naast geweldige inmaakrecepten vind je in dit boek ook nog meer dan 20 variatierecepten die je kunt bereiden nadat je het basisrecept hebt gemaakt. Maak bijvoorbeeld eens een overheerlijk frambozendessert van de huisgemaakte frambozenjam die je in de kast hebt staan of serveer de cranberrychutney bij je zelfgenakken camemberthapjes. Met behulp van de vele tips en trucs kun je direct aan de slag met verse seizoensproducten, waarmee je vervolgens het hele jaar door kunt koken.

AuteurGhillie James

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 176 pagina's
  • ISBN 9789023013167

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht