Jam

In 'Jam' rekent Ghillie James af met ouderwetse manieren van inmaken. Je eigen jam, confituur en chutney maken is leuk en makkelijk! Ze beschrijft per seizoen het fruit en de groente die dan op hun best zijn en hoe je die vervolgens kunt verwerken en bewaren. Naast geweldige inmaakrecepten vind je in dit boek ook nog meer dan 20 variatierecepten die je kunt bereiden nadat je het basisrecept hebt gemaakt. Maak bijvoorbeeld eens een overheerlijk frambozendessert van de huisgemaakte frambozenjam die je in de kast hebt staan of serveer de cranberrychutney bij je zelfgenakken camemberthapjes. Met behulp van de vele tips en trucs kun je direct aan de slag met verse seizoensproducten, waarmee je vervolgens het hele jaar door kunt koken.
AuteurGhillie James
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 176 pagina's
- ISBN 9789023013167
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Pruimenjam met bosbessen
Vegetarisch, 50 min 8,0
-
Abrikozenjam
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Lemoncurd
Vegetarisch, 40 min 8,0
-
Zwartebessenjam
Vegetarisch, 55 min 8,0
-
Yoghurtijs met gemengde bessen
Vegetarisch, 10 min 8,0
Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
Zoet zonder suiker
Kim Sue Palm
In 'Zoet zonder suiker' bewijst Kim Sue Palm dat zoet net zo lekker kan zijn zonder geraffineerde suikers, lactose en gluten. In dit prachtige bakboek vind je de recepten voor haar welbekende vierkante bites en andere zoete lekkernijen... bekijk 'Zoet zonder suiker'
-
Shoukran
Abdel Alaoui
In 'Shoukran' van Abdel Alaoui vind je de allerlekkerste Marokkaanse recepten voor de hele familie, zodat je iedere dag samen kunt genieten van heerlijke gerechten vol kleur en smaak. Met de 100 recepten die dit kookboek rijk is... bekijk 'Shoukran'
-
Supergezond
Fern Green
Geef je lichaam en gezondheid een opkikker met de recepten uit 'Supergezond'! In deze ultieme gezondheidsgids vind je maar liefst 200 recepten die je lichaam een boost kunnen geven. Boost je brein met een voedzame tonijnsalade... bekijk 'Supergezond'
-
Elke dag Bakdag
Jayne Jubb
In 'Elke dag Bakdag' geeft Jayne Jubb je smoesjes om iedere dag iets lekkers te bakken. Van luxe en gewone broden tot zoete taarten en cakes. 'Elke dag Bakdag' is daarom perfect voor iedereen die een excuus zoekt om te bakken... bekijk 'Elke dag Bakdag'
-
YOKO
Yoko Inagaki & Christel van Bree
Ontdek authentieke recepten en mooie verhalen uit Japan met 'YOKO' van Yoko Inagaki en Christel van Bree. 'YOKO' geeft een uniek inkijkje in de Japanse keuken en cultuur. Niet alleen door de lekkere gerechten, maar ook door prachtige verhalen en foto's... bekijk 'YOKO'
-
Ultiem comfortfood
Hugh Fearnley-Whittingstall
Geniet van het lekkerste comfortfood met 'Ultiem comfortfood' van Hugh Fearnley-Whittingstall. 'Ultiem comfortfood' bevat troostrijke recepten van over de hele wereld, voor ieder moment van de dag, die gegarandeerd een glimlach op je... bekijk 'Ultiem comfortfood'
-
Oma's stamp- en stoofpotjes
Claartje Brinkhuis & Madieke Jansen
In 'Oma's stamp- en stoofpotjes' delen de leukste oma's en opa's hun authentieke recepten. Waar in 'Oma's soep' soepen de show stelen, spelen in 'Oma's stamp- en stoofpotjes' oer-Hollandse stamppotten en stoofpotten de hoofdrol... bekijk 'Oma's stamp- en stoofpotjes'
-
Bak & relax
Jessica Elliott Dennison
Heerlijke hartige en zoete lekkernijen in een handomdraai op tafel zetten? Dat lukt met 'Bak & relax' van Jessica Elliott Dennison. In dit sfeervolle bakboek staan allerlei makkelijke hartige en zoete recepten waarmee je met weinig inspanning... bekijk 'Bak & relax'
-
India Express
Rukmini Iyer
In 'India Express' laat Rukmini Iyer zich inspireren door haar Indiase roots en de recepten van haar ouders en haar familie uit India. Dit kleurrijke kookboek staat boordevol vis- en vega(n) recepten die je zo op tafel zet. Minimale inspanning, groots resultaat... bekijk 'India Express'
-
The Green Kitchen Quick + Slow
David Frenkiel & Luise Vindahl
Met 'The Green Kitchen Quick + Slow' hebben David Frenkiel en Luise Vindahl opnieuw een vegetarisch kookboek vol heerlijke recepten neergezet. Met snelle vegetarische recepten voor doordeweeks en lekkere feestmaaltijden voor in het weekend... bekijk 'The Green Kitchen Quick + Slow'