De lekkerste drie-eenheid op het bord

Hoe eenvoudig kan het zijn...! Combineer drie geweldige ingrediënten en creëer de goddelijkste gerechten. Op deze simpele manier ontdek je heerlijke smaakcombinaties, allemaal even eenvoudig en lekker. Kortom, deze formule werkt! Hugh Fearnley-Whittingstall, bekend van het Engelse River Cottageprogramma en het kookboek 'Veg!', geeft in dit boek ruim 175 recepten, zowel geliefde klassiekers als gloednieuwe ideeën, die gebaseerd zijn op smaaktrio's. Je krijgt toch meteen trek van mosselen-tomaten-knoflook, pasta-courgettes-mozzarella, varkensvlees-aardappelen-appels en aardbeien-slagroom-zandkoekjes? Steeds een heerlijke 3-eenheid op het bord!

AuteurHugh Fearnley-Whittingstall

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 416 pagina's
  • ISBN 9789023013952

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht