Wild & gevogelte
 
            Dit boek bevat 30 recepten die makkelijk en soms zelfs snel te maken zijn. Pure, simpele en lichte gerechten, bereid op een klassieke manier, maar vertaald naar 'nu'. Alles draait om het eerlijkste scharrelvlees dat er bestaat: wild en gevogelte. Claartje Lindhout laat zien dat wild en gevogelte niet alleen met Kerstmis gegeten hoeft te worden, maar juist in alle seizoenen. In dit boek vind je gevarieerde recepten, zoals een terrine van wildzwijn waarvan het maken je twee dagen kost, maar bijvoorbeeld ook een kruidensalade met wilde eend en bloesinaasappel die je al binnen dertig minuten op tafel hebt staan.
AuteurClaartje Lindhout
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 64 pagina's
- ISBN 9789023013389
Voorproefjes uit dit kookboek
- 
                
                    Cassoulet met confit de canard en ParmahamGevogelte, 120 min 7,0 
- 
                
                    Hazenrug met een pittige pompoen-aardappelsaladeVlees, 50 min 8,0 
- 
                
                    WildbouillonVlees, 225 min 8,0 
- 
                
                    Gevulde stoofpot van wildzwijnVlees, 100 min 8,0 
Alle Kookboeken van Becht / HarperCollins Holland
- 
                
                    Oma's ovengerechtenStichting Oma's Soep In 'Oma's ovengerechten' delen de leukste oma's (en opa's) van Nederland hun ovengerechten: van plaattaarten en quiches tot lasagnes en traybakes - en de verhalen die achter hun recepten schuilgaan. Denk aan een klassieke quiche lorainne... bekijk 'Oma's ovengerechten' 
- 
                
                    SmaakMenutieTim Nieuwpoort & Erik Stern In 'SmaakMenutie' delen Tim Nieuwpoort en Erik Stern 75 toegankelijke en supersmaakvolle dinerrecepten: van wereldgerechten, ovengerechten en stoofpotten tot Indische gerechten en snelle recepten die binnen een halfuur op tafel staan... bekijk 'SmaakMenutie' 
- 
                
                    Girl dinnerGeorgia Freedman In 'Girl dinner' geeft Georgia Freedman je eindeloos veel inspiratie om van kleine, makkelijke gerechtjes een volwaardig diner te maken. Stel je eigen bordje samen met je favoriete bites of kies één gerecht om te pimpen tot een culinair hoogstandje... bekijk 'Girl dinner' 
- 
                
                    For the love of lemonsLetitia Clark When life gives you lemons... Dan maak je er heerlijke Italiaanse gerechten mee! Dat bewijst Letitia Clark in dit zonnige kookboek vol gerechten waarin (een vleugje) citroen schittert: 'For the love of lemons'. Maak gestoofde kip met artisjok... bekijk 'For the love of lemons' 
- 
                
                    Wok expressChing-He Huang Zin in een snelle en gezonde Aziatische maaltijd? Haal je wokpan uit de keukenkast, want met de 100 wokrecepten van Ching-He Huang heb je genoeg inspiratie om iedere dag te wokken: in 'Wok express' staat er voor ieder wat wils... bekijk 'Wok express' 
- 
                
                    Le SudRebekah Peppler Zon, zee en gerechten waardoor je op vakantie wilt - in 'Le Sud' van Rebekah Peppler proef je de sfeer van Zuid-Frankrijk. Van klassiekers zoals ratatouille, salade niçoise en een tarte au citron tot navettes en gestoofde kip in pastis... bekijk 'Le Sud' 
- 
                
                    IJs & meerMarleen Visser Dol op ijs? Dan is 'IJs & meer' van Marleen Visser onmisbaar in jouw keuken. In dit vrolijke kookboek vult Marleen haar beste ijsrecepten uit haar eerdere boek 'IJs' aan met een reeks nieuwe, verrassende smaakcombinaties... bekijk 'IJs & meer' 
- 
                
                    Soep voor elke moodTheresa Von Wangenheim In 'Soep voor elke mood' vind je de allerlekkerste soepen voor elke denkbare situatie. Denk aan een makkelijke miso-paddenstoelensoep voor wanneer je erdoorheen zit, of een groene gazpacho waarmee je heerlijk kunt afkoelen op warme... bekijk 'Soep voor elke mood' 
- 
                
                    Dé bakplaatRukmini Iyer In 'Dé bakplaat' van ovenkoningin Rukmini Iyer vind je de 75 allerlekkerste ovenrecepten uit haar kookboeken. Deze limited edition heruitgave bevat al jouw favoriete bakplaatrecepten die je binnen een mum van tijd op tafel zet. Van jouw favoriete... bekijk 'Dé bakplaat' 
- 
                
                    Het airfryerboekSabine Koning In 'Het airfryerboek' leert Sabine Koning je hoe je met een airfryer de allerlekkerste gerechten op tafel kunt zetten. Na haar twee supersuccesvolle slowcookerboeken besloot Sabine om een ander geliefd keukenapparaat in het zonnetje... bekijk 'Het airfryerboek'