Wild & gevogelte

Dit boek bevat 30 recepten die makkelijk en soms zelfs snel te maken zijn. Pure, simpele en lichte gerechten, bereid op een klassieke manier, maar vertaald naar 'nu'. Alles draait om het eerlijkste scharrelvlees dat er bestaat: wild en gevogelte. Claartje Lindhout laat zien dat wild en gevogelte niet alleen met Kerstmis gegeten hoeft te worden, maar juist in alle seizoenen. In dit boek vind je gevarieerde recepten, zoals een terrine van wildzwijn waarvan het maken je twee dagen kost, maar bijvoorbeeld ook een kruidensalade met wilde eend en bloesinaasappel die je al binnen dertig minuten op tafel hebt staan.
AuteurClaartje Lindhout
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 64 pagina's
- ISBN 9789023013389
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Cassoulet met confit de canard en Parmaham
Gevogelte, 120 min 7,0
-
Hazenrug met een pittige pompoen-aardappelsalade
Vlees, 50 min 8,0
-
Wildbouillon
Vlees, 225 min 8,0
-
Gevulde stoofpot van wildzwijn
Vlees, 100 min 8,0
Alle Kookboeken van Becht / HarperCollins Holland
-
For the love of lemons
Letitia Clark
When life gives you lemons... Dan maak je er heerlijke Italiaanse gerechten mee! Dat bewijst Letitia Clark in dit zonnige kookboek vol gerechten waarin (een vleugje) citroen schittert: 'For the love of lemons'. Maak gestoofde kip met artisjok... bekijk 'For the love of lemons'
-
Wok express
Ching-He Huang
Zin in een snelle en gezonde Aziatische maaltijd? Haal je wokpan uit de keukenkast, want met de 100 wokrecepten van Ching-He Huang heb je genoeg inspiratie om iedere dag te wokken: in 'Wok express' staat er voor ieder wat wils... bekijk 'Wok express'
-
Le Sud
Rebekah Peppler
Zon, zee en gerechten waardoor je op vakantie wilt - in 'Le Sud' van Rebekah Peppler proef je de sfeer van Zuid-Frankrijk. Van klassiekers zoals ratatouille, salade niçoise en een tarte au citron tot navettes en gestoofde kip in pastis... bekijk 'Le Sud'
-
IJs & meer
Marleen Visser
Dol op ijs? Dan is 'IJs & meer' van Marleen Visser onmisbaar in jouw keuken. In dit vrolijke kookboek vult Marleen haar beste ijsrecepten uit haar eerdere boek 'IJs' aan met een reeks nieuwe, verrassende smaakcombinaties... bekijk 'IJs & meer'
-
Soep voor elke mood
Theresa Von Wangenheim
In 'Soep voor elke mood' vind je de allerlekkerste soepen voor elke denkbare situatie. Denk aan een makkelijke miso-paddenstoelensoep voor wanneer je erdoorheen zit, of een groene gazpacho waarmee je heerlijk kunt afkoelen op warme... bekijk 'Soep voor elke mood'
-
Dé bakplaat
Rukmini Iyer
In 'Dé bakplaat' van ovenkoningin Rukmini Iyer vind je de 75 allerlekkerste ovenrecepten uit haar kookboeken. Deze limited edition heruitgave bevat al jouw favoriete bakplaatrecepten die je binnen een mum van tijd op tafel zet. Van jouw favoriete... bekijk 'Dé bakplaat'
-
Het airfryerboek
Sabine Koning
In 'Het airfryerboek' leert Sabine Koning je hoe je met een airfryer de allerlekkerste gerechten op tafel kunt zetten. Na haar twee supersuccesvolle slowcookerboeken besloot Sabine om een ander geliefd keukenapparaat in het zonnetje... bekijk 'Het airfryerboek'
-
Eten en leven met kanker
Joke Boon
Toen bij Joke Boon begin 2023 darmkanker werd geconstateerd, zette dat haar leven op z'n kop. Kanker had op álles impact, ook op haar eetlust. In 'Eten en leven met kanker' deelt ze daarom 80 recepten waarmee je tóch van eten kunt genieten... bekijk 'Eten en leven met kanker'
-
Ma petite pâtisserie
Audrey Krief
'Ma petite pâtisserie' is het eerste boek van Audrey Krief, de Parisienne die 10 jaar geleden in Amsterdam neerstreek om een echte Franse patisserie te starten: My Little Patisserie. In 'Ma petite pâtisserie' maak je kennis met al het lekkers... bekijk 'Ma petite pâtisserie'
-
Van de plank
Elize van Steen
Met 'Van de plank' van Elize van Steen (@deli_zabeth) maak je feestelijke en originele grazing boards en borrelplanken voor élk moment. Wanneer je gasten over de vloer hebt wil je graag iets feestelijks op tafel zetten. En wat is er beter dan... bekijk 'Van de plank'