Zoete aardappel

Kookboek Zoete aardappelIn 'Zoete aardappel' staan meer dan 30 recepten met deze veelzijdige groente. Met verrassende gerechten, hartig én zoet! De zoete aardappel is niet meer weg te denken. Een verrassende variatie op de bekende gewone aardappel. Zoete aardappel kan in hartige én zoete recepten worden gebruikt. Wat dacht je van een zoete-aardappel-cheesecake of een pizza van zoete-aardappeldeeg?

Auteur(s)
Colette Dike

  • Hardcover
  • 72 pagina's
  • Uitgeverij Becht
  • ISBN 9789023015314

Voorproefje uit Zoete aardappel

Alle kookboeken van Uitgeverij Becht

  • Pompoen

    Brian Glover

    Met pompoen is ontzettend veel mogelijk in de keuken: roosteren, grillen, bakken en stoven. Met de meer dan 35 hartige én zoete recepten uit dit boek zet je de heerlijkste pompoengerechten op tafel. Lichte... bekijk 'Pompoen'

    • Hardcover
    • 96 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Keukenkastje

    Eve O'Sullivan & Rosie Reynolds

    De insteek van 'Keukenkastje' is: iets lekkers en voedzaams bereiden zonder dat het te veel tijd of moeite kost. Geen ingewikkelde of dure ingrediënten dus, maar een paar vaste ingrediënten uit de keukenkast... bekijk 'Keukenkastje'

    • Hardcover
    • 216 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Share

    Natascha Boudewijn

    In 'Share' deelt Natascha Boudewijn de lekkerste recepten uit het kookatelier 'de Keuken van Greendelicious', geïnspireerd op de verschillende streekkeukens van Europa en het Midden-Oosten. Je vindt ook inspiratie voor jouw... bekijk 'Share'

    • Hardcover
    • 264 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Zoete aardappel

    Colette Dike

    In 'Zoete aardappel' staan meer dan 30 recepten met deze veelzijdige groente. Met verrassende gerechten, hartig én zoet! De zoete aardappel is niet meer weg te denken. Een verrassende variatie op de...

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Slow

    Georgina Hayden

    Georgina Hayden werkt al tien jaar samen met Jamie Oliver. Ze raakt in haar recepten precies dat waar het om draait bij lekker koken. Haar gerechten helpen ons ontstressen, kalmeren en weer op te laden... bekijk 'Slow'

    • Hardcover
    • 280 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • The Green Kitchen at Home

    David Frenkiel & Luise Vindahl

    In 'The Green Kitchen at Home' vind je heerlijke recepten voor ontbijt, recepten voor handige maaltijden voor onderweg, veel snelle recepten voor doordeweeks, wat uitgebreidere recepten... bekijk 'The Green Kitchen at Home'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Doordeweeks

    Hugh Fearnley-Whittingstall

    Hugh Fearnley-Whittingstall schrijft in 'Doordeweeks' over het eten dat hij thuis elke dag klaarmaakt. Goede maaltijden, bereid met verse ingrediënten, zouden het 'hart' van elke familiekeuken moeten vormen... bekijk 'Doordeweeks'

    • Hardcover
    • 416 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Havermout

    Amy Ruth Finegold

    In 'Havermout' staan meer dan 30 heerlijke recepten met superfood-havermout: van heerlijke ontbijtjes tot snacks en drankjes. Of het nu gekookt, geweekt, gebakken, geroosterd of geblenderd is, havermout zit vol... bekijk 'Havermout'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Licht!

    Hugh Fearnley-Whittingstall

    In 'Licht!' heeft Hugh Fearnley-Whittingstall 170 simpele, goedkope en vooral gezonde recepten verzameld. De recepten zijn allemaal tarwe- en zuivelvrij, maar daarom niet minder smaakvol of voedzaam... bekijk 'Licht!'

    • Hardcover
    • 416 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Top with cinnamon

    Izy Hossack

    In dit boek verklapt foodblogger Izy Hossack haar 75 favoriete zoete en hartige recepten. Perfect voor lekker luie weekenden, snelle avondmaaltijden en spontane etentjes. 'Top with cinnamon' heeft voor ieder... bekijk 'Top with cinnamon'

    • Hardcover
    • 208 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Boerenkool

    Amelia Wasiliev

    'Boerenkool' biedt 69 eenvoudige en heerlijke boerenkoolrecepten voor sapjes, salades en meer. Ontdek nieuwe bereidingswijzen en smaken: combineer boerenkool bijvoorbeeld eens met zoete aardappel... bekijk 'Boerenkool'

    • Hardcover
    • 160 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Avocado

    Colette Dike

    In 'Avocado' vind je meer dan dertig prachtig vormgegeven recepten, van ontbijt, lunch en diner tot hartige en zoete snacks. Denk bijvoorbeeld aan avocadofrietjes, een curry-zalmburger, smeuïge avocadobrownies... bekijk 'Avocado'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • De lekkerste drie-eenheid op het bord

    Hugh Fearnley-Whittingstall

    Hoe eenvoudig kan het zijn...! Combineer drie geweldige ingrediënten en creëer de goddelijkste gerechten. Op deze simpele manier ontdek je heerlijke smaakcombinaties, allemaal even... bekijk 'De lekkerste drie-eenheid op het bord'

    • Hardcover
    • 416 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Chips

    Orathay

    In dit boek vind je ruim 30 eenvoudige recepten om gewone én bijzondere 'huisgemaakte' chips en frieten te maken, zoals chips van zwarte truffelaardappel, chips van allerlei groenten, nachos en diverse soorten frieten als... bekijk 'Chips'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Honestly Healthy

    Natasha Corrett & Vicki Edgson

    Aan de hand van dit kookboek vol eenvoudige recepten (meer dan 100) met een neutrale pH-waarde leer je alles over gezond en gebalanceerd alkalisch eten. Wat je nodig hebt en wat je met een alkalisch... bekijk 'Honestly Healthy'

    • Hardcover
    • 192 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Alles over friet

    Anne de la Forest

    Friet wordt overal ter wereld en in alle denkbare varianten gegeten: groot, klein, dik, dun, Frans, Belgisch of Hollands. De bekendste frieten zijn gemaakt van aardappel, maar in dit uitgebreide kookboek... bekijk 'Alles over friet'

    • Hardcover
    • 128 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Super healthy snacks

    Jenna Zoe

    Het is tijd om lekker én gezond te snacken. In dit boek verzamelt Jenna Zoe meer dan 60 inspirerende recepten voor snacks, voedzame tussendoortjes en hartige hapjes die je zonder schuldgevoel... bekijk 'Super healthy snacks'

    • Hardcover
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Rauw

    Delphine de Montalier

    In 'Rauw' staan 115 frisse recepten, van rauw tot heel kort gekookt, zodat al het goede uit de producten behouden blijft. Een prachtig en inspirerend boek vol heerlijke recepten met het beste uit de natuur. Voor lekker... bekijk 'Rauw'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • High tea vintage

    Carolyn Caldicott

    'High tea vintage' biedt veel inspiratie voor een vintage theepartijtje. Leer hoe je het perfecte kopje thee maakt en al het lekkers dat erbij hoort: sandwiches, rozenjam, lemon curd, crumpets, scones en de... bekijk 'High tea vintage'

    • Hardcover
    • 128 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • IJs

    diverse auteurs

    IJs in alle soorten en smaken! Van hoorntjes met zomervruchten tot klassieke ijslolly's, van frambozenijsjes tot gele grapefruitlolly's of bevroren aardbeienhartjes - het is allemaal zelf te maken! Met weinig... bekijk 'IJs'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Een tafel vol kleine hapjes

    Annie Rigg

    'Een tafel vol kleine hapjes' staat vol recepten voor heerlijke hapjes of juist één groot gerecht dat je met familie en vrienden kunt delen. Van mini-pizzaatjes tot Vietnamese loempiaatjes en van... bekijk 'Een tafel vol kleine hapjes'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Koken op de golven

    Claudia Seifert

    'Koken op de golven' laat zien hoe je aan boord de smakelijkste gerechten kunt bereiden. Weinig kookboeken combineren de specifieke behoeften en beperkingen van het leven aan boord met... bekijk 'Koken op de golven'

    • Paperback
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • TexMex

    Jonas Cramby

    De smaken van de gerechten op de grens van Texas en Mexico zijn bekend en geliefd, maar niet iedereen weet hoe makkelijk het is om ze zelf klaar te maken. In het stoere boek 'TexMex' staan meer dan 70 recepten... bekijk 'TexMex'

    • Hardcover
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Stamppotten

    Anne Scheepmaker

    'Stamppotten' bevat behalve zalige vleesstamppotten zoals stamppot rauwe spinazie met lente-uitjes en lamsworstjes, en overheerlijke visstamppotten zoals stamppot met gerookte zalm en courgette natuurlijk ook... bekijk 'Stamppotten'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Culinaire cadeautjes

    Hanneke de Jager

    Een cadeautje wordt nóg leuker om te geven als het zelfgemaakt is. Het is uniek, er spreekt liefde en aandacht uit en hoeft bovendien niet veel geld te kosten. Dit vrolijke boek staat vol met ideeën voor... bekijk 'Culinaire cadeautjes'

    • Paperback
    • 110 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Jam

    Ghillie James

    In 'Jam' rekent Ghillie James af met ouderwetse manieren van inmaken. Je eigen jam, confituur en chutney maken is leuk en makkelijk! Ze beschrijft per seizoen het fruit en de groente die dan op hun best zijn en hoe je... bekijk 'Jam'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Het paddenstoelenboek

    Edwin Florès

    Zelf eetbare paddenstoelen zoeken in het bos blijft een spannende bezigheid, want hoe weet je nu zeker dat je geen giftige soort plukt? In 'Het paddenstoelenboek' van paddenstoelenhunter Edwin... bekijk 'Het paddenstoelenboek'

    • Paperback
    • 128 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Wild & gevogelte

    Claartje Lindhout

    Dit boek bevat 30 recepten die makkelijk en soms zelfs snel te maken zijn. Pure, simpele en lichte gerechten, bereid op een klassieke manier, maar vertaald naar 'nu'. Alles draait om het eerlijkste scharrelvlees... bekijk 'Wild & gevogelte'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Uit de tuin in de fles

    Susy Atkins

    In dit boek vind je bijna 70 recepten voor het maken van de heerlijkste sapjes, drankjes en wijnen - met en zonder alcohol: van amaretto, perensiroop en limoncello tot appelcider, rozenbottelsiroop... bekijk 'Uit de tuin in de fles'

    • Hardcover
    • 160 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Falafel

    Dunja Gulin

    In 'Falafel' staan 30 verrassende recepten voor balletjes, burgers en meer. Falafel is vegetarisch comfort food op z'n best. In dit boek staan de recepten ingedeeld per categorie. Zo is er falafel uit de oven, gefrituurde... bekijk 'Falafel'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Oerhollands

    Manon Sikkel & Michiel Klønhammer

    'Oerhollands' is een nieuwe visie op onze traditionele Hollandse keuken. Gerechten die onze ouders en voorouders maakten, maar dan aangepast aan deze tijd. Dus met minder vet, veel verse groenten en meer... bekijk 'Oerhollands'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Lekker lokaal

    Jobien Groen

    Haal op de fiets je verse ingrediënten bij de buurtboer en maak er de heerlijkste gerechten mee - dat is 'Lekker Lokaal'. Meer dan 40 recepten, 38 boerenadressen en 6 fietsroutes met één doel: precies weten... bekijk 'Lekker lokaal'

    • Paperback
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • De Hollandse pot

    Claartje Lindhout

    Aan de hand van 'De Hollandse pot' kun je uit elke provincie een compleet streekmenu maken, met helder beschreven recepturen van steeds een voor-, hoofd- en nagerecht per provincie... bekijk 'De Hollandse pot'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Crème brûlée

    Isabel Brancq

    Crème brûlée is een klassiek nagerecht en wordt over de hele wereld gegeten. Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken met allerlei bijzondere smaken. Naast... bekijk 'Crème brûlée'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Basisboek India

    Amandip Uppal

    In dit 'Basisboek India' maak je op een relaxte manier kennis met Indiaas koken. De Indiase gerechten in dit boek zijn geschikt voor elke dag, maar net zo goed voor bijzondere gelegenheden, en zowel... bekijk 'Basisboek India'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Salade, heerlijk vers & gezond

    Mindy Fox

    Iedereen houdt van salade met verse ingrediënten, eenvoudig samen te stellen en vol gezonde groenten, fruit, proteïnen en noten. In dit boek vind je eenvoudige recepten voor geweldige... bekijk 'Salade, heerlijk vers & gezond'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Amuse & voorgerecht

    Anaïsa Bruchner

    'Amuse & voorgerecht' staat vol kleine gerechten die naar meer smaken. Anaïsa Bruchner schreef eenvoudig te bereiden recepten voor amuses, voorgerechten en lichte soepen waarmee een... bekijk 'Amuse & voorgerecht'

    • Paperback
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Het grote Italiaanse kookboek

    diverse auteurs

    Carpaccio, salade caprese, pasta, lasagne, tiramisu, panna cotta... de Italiaanse keuken verveelt nooit! In 'Het grote Italiaanse kookboek' vind je bekende en minder bekende recepten uit heel... bekijk 'Het grote Italiaanse kookboek'

    • Hardcover
    • 448 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Bananabread

    Christelle Huet-Gomez

    In 'Bananabread' vind je eindeloos veel inspiratie voor bananenbrood. Naast een klassiek recept voor bananenbrood, zijn er in dit boek talloze variaties op deze heerlijke cake te vinden. Het bananenbrood uit jouw... bekijk 'Bananabread'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Mug cakes

    Lene Knudsen

    Een eenpersoonscakeje direct gebakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen twee minuten staat er een heerlijke traktatie klaar voor na school, als feestelijk toetje, of als je zoete trek hebt... bekijk 'Mug cakes'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Chocolade mug cakes

    Sandra Mahut

    Chocoladecake is en blijft favoriet! En een eenpersoons-chocoladecakeje direct bakken in een beker in de magnetron, dat gaat vliegensvlug! Binnen 2 minuten staat er een heerlijke traktatie klaar... bekijk 'Chocolade mug cakes'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Kleine taartjes

    Hannah Miles

    Of je nu schattige tulbandjes en tiramisurolletjes wilt maken of juist helemaal weg bent van minimadeleines: behalve verrukkelijk zijn deze kleine maar fijne versies van de bekendste taarten ook nog eens... bekijk 'Kleine taartjes'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Hartige taart

    Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner

    Naast basisrecepten voor verschillende deegsoorten vind je in 'Hartige taart' meer dan genoeg inspiratie en variatie op de bekende klassiekers. De vullingen variëren naargelang het seizoen en je smaak. Kies bijvoor... bekijk 'Hartige taart'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Madeleines

    Sandra Mahut

    Madeleines, de elegante Franse cakejes met een ribbeltje, zijn heel simpel zelf te bakken. Zeventien recepten voor hartige soorten, zoals madeleines met tuinkruiden of met ham, worden aangevuld met... bekijk 'Madeleines'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Caffè Italia

    Liz Franklin

    Voor Italianen is een kop koffie niet zomaar een drankje, het is een instituut, een manier van leven. In 'Caffè Italia' zijn meer dan 30 heerlijke recepten voor koekjes, taartjes en hartige hapjes verzameld, die allemaal... bekijk 'Caffè Italia'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Kleine cakes met zachte vulling

    Paul Simon

    Kleine cakes met een zachte vulling van zwarte kersen, frambozen, mango, sinaasappel of bessen voor een fruitige touch. En niet te vergeten de klassieker: met chocolade! Pistachecakes... bekijk 'Kleine cakes met zachte vulling'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Lasagne

    Laura Zavan

    In dit prachtig gefotografeerde boek komen de lekkerste lasagnerecepten aan bod. Allereerst een hoofdstuk met de basisrecepten voor de pastavellen, de verschillende sauzen en vullingen. Daarna volgen de smakelijk... bekijk 'Lasagne'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Het grote pasta kookboek

    diverse auteurs

    In 'Het grote pasta kookboek' vind je meer dan 600 pastarecepten - traditionele Italiaanse pastagerechten en recepten voor moderne pasta's die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers... bekijk 'Het grote pasta kookboek'

    • Hardcover
    • 448 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • I love cake, taart en koekjes

    Trish Deseine

    Alle bekende cakes, koekjes en taarten, klassiekers of juist die met een moderne twist, staan in dit boek. Naast heel veel bijzondere nieuwe recepten bevat het de beste recepten voor de allerbeste taarten... bekijk 'I love cake, taart en koekjes'

    • Hardcover
    • 320 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Tajine

    Kim Maclean

    De Marokkaanse keuken is hot, en dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten die er zo'n bijzonder, zuidelijk tintje aan geven. Kim Maclean laat zien dat er legio mogelijkheden zijn om zelf met de... bekijk 'Tajine'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Kip uit de oven

    Mindy Fox

    Gebraden kip uit de oven is het ideale gerecht: het kost weinig tijd en moeite en ziet er ook nog eens fantastisch uit. In dit bijzondere kookboek onthult Mindy Fox hoe je de heerlijkste, sappigste en... bekijk 'Kip uit de oven'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Kip

    Claartje Lindhout

    In 'Kip' draait het uiteraard om het meest gegeten stukje vlees in Nederland en België. In dit boek staan 30 recepten met kip van onder meer eigen bodem, bijvoorbeeld de zwartpootkip en het Noord-Hollands hoen... bekijk 'Kip'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • The Green Kitchen Smoothies

    David Frenkiel & Luise Vindahl

    In 'The Green Kitchen Smoothies' delen David en Luise hun favoriete smoothierecepten, zoals de uitslaapsmoothie, een warme smoothie of een sinaasappel-sesamsmoothie. Beginnend bij... bekijk 'The Green Kitchen Smoothies'

    • Hardcover
    • 160 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • The Green Kitchen Travels

    David Frenkiel & Luise Vindahl

    De vegetarische recepten in 'The Green Kitchen Travels' zijn geïnspireerd op de smaken en gerechten die David Frenkiel en Luise Vindahl op hun vele reizen zijn tegengekomen. Laat je inspireren door... bekijk 'The Green Kitchen Travels'

    • Hardcover
    • 256 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Veggie!

    Hugh Fearnley-Whittingstall

    'Veg!' is een megasucces. En nu is er dan ook een speciale, goedkope kleine 'Veg!' - 'Veggie!' met 224 pagina's met groenten in de hoofdrol. Niet alleen voor de vegetariër, maar voor iedereen die wat meer wil afwisselen... bekijk 'Veggie!'

    • Hardcover
    • 224 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Greendelicious

    Natascha Boudewijn

    Maak met 'Greendelicious' van je eigen verbouwde groenten, verse kruiden en eetbare bloemen de lekkerste gerechten, zoals spinaziesalade met aardbei en pistachenootjes, courgettebloemen uit de oven... bekijk 'Greendelicious'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Greendelicious Kruiden

    Natascha Boudewijn

    Na het succesvolle 'Greendelicious - Puur koken met je eigen oogst' neemt Natascha Boudewijn de lezer met groene vingers in 'Greendelicious Kruiden' mee op een culinaire reis door de wereld van kruiden... bekijk 'Greendelicious Kruiden'

    • Hardcover
    • 176 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • The Green Kitchen

    David Frenkiel & Luise Vindahl

    'The Green Kitchen' is een sfeervol boek met meer dan 100 supergezonde, overheerlijke recepten voor iedere dag. Met gerechten uit de hele wereld, tips voor een goedgevulde voorraadkast en informatie... bekijk 'The Green Kitchen'

    • Hardcover
    • 248 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Geweldige groente

    Annie Bell

    Groenten zijn niet alleen heel erg gezond, maar ook nog eens ontzettend lekker. In 'Geweldige groente' vind je meer dan 100 smakelijke recepten met bekende en minder bekende groenten in de hoofdrol... bekijk 'Geweldige groente'

    • Paperback
    • 192 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Veg!

    Hugh Fearnley-Whittingstall

    'Veg!' neemt je mee naar de smaakvolle wereld van eten zonder vis of vlees. Niet alleen voor de vegetariër is dit een boek vol inspiratie, maar ook voor iedereen die wat meer wil afwisselen met groenten: meer dan 200... bekijk 'Veg!'

    • Hardcover
    • 416 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • De kleine vegetarische keuken

    diverse auteurs

    De meest smaakvolle vegetarische gerechten uit de eerdere delen van 'De nieuwe keuken' zijn nu gebundeld. Dit handzame dikke boekje staat vol recepten die iedereen kan maken... bekijk 'De kleine vegetarische keuken'

    • Paperback
    • 160 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Pizza

    Laura Zavan

    Pizza is het favoriete Italiaanse gerecht van de meeste Nederlanders. In dit boek vind je drie verschillende recepten voor deeg: snel, traditioneel of authentiek gerezen. Wanneer het deeg eenmaal gemaakt is, kun je aan... bekijk 'Pizza'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Glutenvrij bakken

    Hannah Miles

    In 'Glutenvrij bakken' staan alternatieven voor favoriete gerechten, zoals brownies, cheesecake, macarons en muffins. En naast deze populaire zoetigheden vind je er basisrecepten in voor... bekijk 'Glutenvrij bakken'

    • Hardcover
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Het grote Nutella kookboek

    Paola Balducchi

    Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan... bekijk 'Het grote Nutella kookboek'

    • Hardcover
    • 448 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Het grote chocolade kookboek

    Alba Allotta

    Chocolade is wereldwijd het favoriete ingrediënt. Maar nooit eerder verscheen er zo'n uitgebreid en verleidelijk kookboek op basis van dit magische ingrediënt. Er zijn dan ook honderden... bekijk 'Het grote chocolade kookboek'

    • Hardcover
    • 444 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Risotto

    Laura Zavan

    Risotto... wat is er simpeler en lekkerder? Het is een makkelijk en chic gerecht dat altijd succes heeft. Heb je het recept eenmaal onder de knie, dan hoef je alleen nog maar te variëren met de ingrediënten... bekijk 'Risotto'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Bagels uit New York

    Marc Grossman

    Bagels zijn kleine ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de perfecte bagel en variaties hierop (met sesamzaad... bekijk 'Bagels uit New York'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Tosti's en andere gegrilde broodjes

    Laura Washburn

    Tosti's zijn heerlijk: bestaat er iets lekkerders dan een broodje met heel veel gesmolten kaas? In 'Tosti's' vind je 28 originele en heerlijke variaties op dit ultieme comfortfood: de tosti... bekijk 'Tosti's en andere gegrilde broodjes'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Panna cotta

    Laura Zavan

    Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Panna cotta is makkelijk te maken, kan zó opgediend worden in glaasjes of als pudding uit een vorm... bekijk 'Panna cotta'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Muffins

    Marc Grossman

    De echte muffin is zoet en zacht vanbinnen, met een krokante korst. Op het muffinmenu in dit boek staan 28 recepten voor bijzondere muffins die behalve overheerlijk ook nog eens gezond zijn. Maak bijvoorbeeld... bekijk 'Muffins'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Yakitori

    Sandra Mahut

    Overheerlijke Japanse hapjes, allemaal geserveerd op een stokje! Yakitori, zoals deze saté-achtige stokjes in Japan worden genoemd, zijn prachtig als amuses of feestelijke voorgerechtjes. De recepten zijn... bekijk 'Yakitori'

    • Hardcover
    • 72 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Appeltaart

    Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner

    In 'Appeltaart' vind je recepten voor de heerlijkste taarten met appel en meer. Appelkruimeltaart met witte chocola, appel-frambozencrumble, boerenappelplaat en de bekende Holtkamps appeltaart, om er maar een... bekijk 'Appeltaart'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Kleine koekjes

    Ilona Chovancova

    Zelfgebakken zandkoekjes, krakelingen, speculaasjes, biscotti of schuimpjes: in dit heerlijke bakboekje vind je dertig koekjesrecepten die heel goed van pas komen op regenachtige middagen of bij... bekijk 'Kleine koekjes'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • High tea party

    Susannah Blake

    Een high tea is altijd een verwennerij en heel geschikt als je iets te vieren hebt, in elke tijd van het jaar. Voor een relaxte middag met vrienden en vriendinnen kun je kiezen uit een klassieke Engelse high tea met... bekijk 'High tea party'

    • Paperback
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Baklava

    Marie Chemorin

    Je vindt in dit boekje alle grote namen op het gebied van oosters gebak: baklava, gazellehoorns, Turks fruit, zalabiya, sfenzj. Maar ook minder bekende creaties als rozenrolletjes, hibiscussnoepjes en in saffraanhoning... bekijk 'Baklava'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Alles uit de kast

    Karin Luiten

    Je hebt meer in huis dan je denkt! Slim koken betekent minder boodschappen doen, minder eten weggooien maar vooral je creativiteit gebruiken bij het koken. Elke dag weer schuiven er 4 miljoen... bekijk 'Alles uit de kast'

    • Hardcover
    • 144 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Wie mooi wil zijn moet slim eten

    Hanny Roskamp

    In dit boek worden 30 voedingsmiddelen beschreven waar je hersenen en huid baat bij hebben. Sommige liggen voor de hand, zoals citrusvruchten en frambozen, maar er komen ook verrassende... bekijk 'Wie mooi wil zijn moet slim eten'

    • Paperback
    • 136 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Koken met Karin

    Karin Luiten

    Veel mensen houden van lekker eten, maar vinden koken eigenlijk vooral lastig en tijdrovend, zeker als er bezoek op komst is. Help, wat moet je maken? Hoe voorkom je dat je uren in de keuken staat?... bekijk 'Koken met Karin'

    • Hardcover
    • 128 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • Tarte Tatin

    Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner

    Een klassieke taart vol zalige, zoete appel met een brosse korst - de echte tarte Tatin kan eigenlijk maar volgens één traditioneel recept gemaakt worden. In dit boek vind je allerlei variaties op de klassieke... bekijk 'Tarte Tatin'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
  • In een glaasje!

    José Maréchal

    Kleine gerechtjes worden mooi gepresenteerd achter glas: in een glaasje zie je hoe fraai de verschillende lagen en kleuren van de kleine verfijnde hapjes, voor-, tussen- en nagerechten zich aftekenen. Stel een complete... bekijk 'In een glaasje!'

    • Hardcover
    • 64 pagina's
    • Uitgeverij Becht
(advertentie)
mijn okoko recepten
(advertentie)

Volg Okoko recepten op Facebook