Culinaire cadeautjes

Een cadeautje wordt nóg leuker om te geven als het zelfgemaakt is. Het is uniek, er spreekt liefde en aandacht uit en hoeft bovendien niet veel geld te kosten. Dit vrolijke boek staat vol met ideeën voor prachtig verpakte, huisgemaakte heerlijkheden. Naast makkelijke recepten vind je veel voorbereidingen en tips voor originele versieringen en verpakkingen.

AuteurHanneke de Jager

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Paperback
  • 110 pagina's
  • ISBN 9789023013105

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht

  • Verrukkelijk vegan bakken

    Anthea Cheng

    De taarten, koekjes, muffins en repen in 'Verrukkelijk vegan bakken' maken instant blij! Tussen deze heerlijke creaties vind je plantaardige variaties op schwarzwalder-kirschtaart, blauwebessenmuffins en granaatappel-yoghurtcake. Als je uit wilt pakken zijn er... bekijk 'Verrukkelijk vegan bakken'

  • De wereldse bakplaat

    Rukmini Iyer

    In 'De wereldse bakplaat' neemt Rukmini Iyer ons mee op een culinaire reis. Ze verzamelt de lekkerste en verrassendste ovengerechten van over de hele wereld. Met vis, vlees, vegetarische en veganistische recepten is er genoeg smakelijks voor iedereen... bekijk 'De wereldse bakplaat'

  • Rebels lekker!

    Niki Webster

    Waarom geen romige curry of een tosti met pindakaas en gekaramelliseerde banaan als ontbijt? Niki Webster geeft in 'Rebels lekker!' meer dan 100 verrassende, voedzame recepten voor vegans die klaar zijn met de zoveelste vegaburger... bekijk 'Rebels lekker!'

  • Heel veel veggie!

    Hugh Fearnley-Whittingstall

    In de boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall spelen groenten de hoofdrol. Deze handzame 'Heel veel veggie!' bevat de 100 lekkerste seizoensrecepten uit 'Heel veel veg!'. Alle recepten zijn vrij van vlees, vis, eieren en zuivelproducten... bekijk 'Heel veel veggie!'

  • Bonen erwten linzen

    Jenny Damberg

    In 'Bonen erwten linzen' staan peulvruchten in al hun verschijningsvormen in de hoofdrol. Na een korte introductie over de verschillende soorten bonen en het weken, koken en ontkiemen ervan volgen 60 heerlijke recepten met bonen, erwten en linzen... bekijk 'Bonen erwten linzen'

  • Cyprus

    Georgina Hayden

    De keuken van Cyprus is een smeltkroes van mediterrane en Midden-Oosterse smaken. In 'Cyprus' vind je recepten voor ontbijtjes, mezze, gerechten met groente, granen, vis of vlees, bijgerechten, zoetigheden en drankjes.... bekijk 'Cyprus'

  • De snelle bakplaat

    Rukmini Iyer

    In 'De snelle bakplaat' kosten de recepten 10 minuten voorbereiding en maximaal 30 minuten oventijd. Zo heb je heerlijk eten op tafel en genoeg tijd om 's avonds te ontspannen. Je kunt kiezen uit maar liefst 75 makkelijke en veelzijdige gerechten... bekijk 'De snelle bakplaat'

  • Basisboek China

    Ross Dobson

    Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken... bekijk 'Basisboek China'

  • Bakken met bonen

    Lina Wallentinson

    Taart, brood, koek, pizza, crackers, cake en brownies - iedereen is er dol op. En door het toevoegen van bonen, erwten en linzen kunnen we deze lekkernijen een stuk gezonder maken! Peulvruchten zitten namelijk boordevol eiwitten, mineralen... bekijk 'Bakken met bonen'

  • Chilipeper

    Mark Wilcox

    Chilipepers kun je kweken in de vensterbank, op het balkon of in de kas - van mild fruitige tot waanzinnig hete pepers. Dit boek vertelt je onder meer wat de beste verzorging is, hoe je je eigen zaden wint en hoe je de planten laat overwinteren... bekijk 'Chilipeper'