In een glaasje!
Kleine gerechtjes worden mooi gepresenteerd achter glas: in een glaasje zie je hoe fraai de verschillende lagen en kleuren van de kleine verfijnde hapjes, voor-, tussen- en nagerechten zich aftekenen. Stel een complete maaltijd achter glas samen, bijvoorbeeld een mini-gazpacho als voorafje, Spaanse paella en een zalmtartaar als tussengerechten en een heerlijke bosvruchtenpannacotta tot besluit. Of misschien een heerlijk glazen tapas-verwenmenu? Mogelijkheden te over in dit fraaie boekje, met veel hartige en zoete koud te serveren (dus makkelijk van tevoren te bereiden!) gerechtjes.
AuteurJosé Maréchal
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 64 pagina's
- ISBN 9789023012474
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Zalm sushi in een glaasje
Vis, 40 min 8,0
-
Gazpacho van watermeloen
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Paella in een glaasje
Vlees, 40 min 8,0
-
Panna cotta met rood fruit
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Tiramisu met frambozen en pistachenootjes
Vegetarisch, 30 min 8,0
Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht
-
30 receptkaarten - Soep
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Soep' maak je de lekkerste soepen klaar. Denk aan soepen van over de hele wereld, koude én warme soepen en soepen voor vegetariërs en alleseters - er is voor iedere soepliefhebber wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Soep'
-
30 receptkaarten - Salade
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten uit 'Salade' maak je de allerlekkerste salades klaar. Ontdek salades met pit, extra crunch, een lekker zuurtje, salades met vis, vlees of alleen met veggies - er is voor ieder wel wat wils... bekijk '30 receptkaarten - Salade'
-
Wilde vijg & venkel
Letitia Clark
Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met 'Wilde vijg & venkel'! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen... bekijk 'Wilde vijg & venkel'
-
Het groene kookboek
Rukmini Iyer
In 'Het groene kookboek' vind je heerlijke vegetarische en vegan gerechten voor iedere dag van de week. Van recepten die 15 tot 30 minuten bereidingstijd hebben - perfect voor drukke (werk)dagen - tot gerechtjes om te delen en maaltijden voor... bekijk 'Het groene kookboek'
-
Burgers
Louis Girod
Met 'Burgers' maak je zelf de lekkerste hamburgers klaar. Van klassiekers als een bacon-cheeseburger tot een knapperige kip- of visburger: álle recepten uit dit boek zitten bomvol smaak. Uiteraard kunnen de vega-varianten niet ontbreken... bekijk 'Burgers'
-
Tasty Asia
Filip Poon
In 'Tasty Asia' van Filip Poon vind je een grote verzameling gerechten uit Aziatische keukens, van Japan en China tot Korea en Thailand. Of je nu een tafel vol streetfood wilt maken voor je vrienden, op zoek bent naar een snelle maaltijd voor... bekijk 'Tasty Asia'
-
30 receptkaarten - BBQ
Diverse auteurs
Het is tijd om de barbecue aan te steken! Met de 30 receptkaarten van 'BBQ' heb jij zo inspiratie opgedaan voor je volgende barbecue-feestje - of nu weinig of alle tijd hebt om te grillen. Deze box zit vol heerlijke recepten om jouw barbecue... bekijk '30 receptkaarten - BBQ'
-
30 receptkaarten - Pasta
Diverse auteurs
Met de 30 receptkaarten van 'Pasta' ontdek je allerlei soorten pastarecepten, van klassiekers als pasta bolognese, spaghetti aglio e olio en mac & cheese uit de oven tot verrassende tagliatelle met zalm en avocado-dillesaus of... bekijk '30 receptkaarten - Pasta'
-
30 receptkaarten - Groente
Diverse auteurs
Een verrassende avondmaaltijd boordevol groenten op tafel zetten? Met de 30 receptkaarten van 'Groente' ontdek je de veelzijdige manieren waarop je groente kunt bereiden. Deze box biedt volop inspiratie om elke dag lekkere vega of vegan... bekijk '30 receptkaarten - Groente'
-
Donuts
Sandra Mahut
Maak zelf de allerlekkerste zoete snacks met 'Donuts' van Sandra Mahut. Klassieke of gevulde donuts, met glazuur versierd of juist plain - in dit kookboek vind je allerlei heerlijke combinaties. Trakteer je vrienden op smakelijke vanilledonuts... bekijk 'Donuts'