Muesli & granola

'Muesli & granola' staat vol inspiratie voor de heerlijkste ontbijtjes en tussendoortjes op basis van noten, granen, zaden en pitten. Het boek beschrijft verschillende zoete en hartige mixen en diverse recepten voor repen, muffins en taarten. Voorin staat een uitleg over de verschillende ingrediënten die je voor je muesli en granola kunt gebruiken en waarmee je eindeloos kunt variëren. Denk aan bircher granola, winterse combinaties met banaan, vijg en 4-kruiden en heerlijke zoete repen.

AuteurCatherine Kluger

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 72 pagina's
  • ISBN 9789023016083

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht

  • Muesli & granola

    Catherine Kluger

    'Muesli & granola' staat vol inspiratie voor de heerlijkste ontbijtjes en tussendoortjes op basis van noten, granen, zaden en pitten. Het boek beschrijft verschillende zoete en hartige mixen en diverse recepten voor repen, muffins en taarten... bekijk 'Muesli & granola'

  • Pizzadeeg

    Guillaume Marinette

    Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met pizzadeeg. Van pizzabagels en bologneserolletjes tot pizzaballetjes en een ricottavlecht met ham. De voorbereiding kost je weinig tijd en... bekijk 'Pizzadeeg'

  • Bloemkool

    Guillaume Marinette

    Met de recepten in dit boek zet je in no-time heerlijke en originele hapjes met bloemkool op tafel. Van bloemkoolpizza en tabouleh van bloemkool tot bloemkoolburgers en bloemkoolmuffins. De gerechtjes in dit boek zijn allemaal heel feestelijk en... bekijk 'Bloemkool'

  • Super salade

    Kat Mead

    Van frisse, zomerse salades tot stevige, winterse kommen: in 'Super salade' vind je genoeg inspiratie voor maaltijden waarin de heerlijkste groenten en kruiden centraal staan. Met deze 60 verrassende recepten maak je van salades een doordeweekse feestmaaltijd... bekijk 'Super salade'

  • De groene bakplaat

    Rukmini Iyer

    In 'De groene bakplaat' staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Denk aan curry van geroosterde wortel en bonen, shakshuka uit de oven of gevulde... bekijk 'De groene bakplaat'

  • Bladerdeeg

    Guillaume Marinette

    Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met bladerdeeg. Van stervormige flammkuchen en courgette-mozzarella-bloemetjes tot zonnetaart met camembert en... bekijk 'Bladerdeeg'

  • Soep

    Anne-Catherine Bley

    Soep is een van de makkelijkste en meest troostrijke gerechten die je kunt bereiden. Overal ter wereld maken soepen deel uit van het culinaire repertoire en de mogelijkheden qua ingrediënten zijn dan ook eindeloos verrassend. In 'Soep' vind je 33 recepten... bekijk 'Soep'

  • Stokbrood

    Guillaume Marinette

    Met de recepten in dit boek zet je in no time de heerlijkste hapjes met (stok)brood op tafel. Heel geschikt voor een lunch, of als hapje bij de borrel. Alle gerechtjes zijn bovendien eenvoudig te bereiden en ideaal om te delen. Wat dacht je bijvoorbeeld van... bekijk 'Stokbrood'

  • Picknick

    Suzy Ashford

    In 'Picknick' staan heel veel makkelijke recepten die je inspiratie geven voor een heerlijk picknickuitje. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën snacks, gerechten om te delen, salades, zoet en drankjes. Je vindt in 'Picknick' chique gerechtjes... bekijk 'Picknick'

  • I love unicorn food

    Sandra Mahut

    Unicorn food of eenhoorn-fantasiegerechten zijn drankjes en hapjes versierd met kleurrijke dips, spreads of stukjes fruit in mooie vormpjes. In 'I love unicorn food' staan meer dan 30 van deze prachtige en kleurrijke unicorn-recepten die ook nog... bekijk 'I love unicorn food'