Rauw

In 'Rauw' staan 115 frisse recepten, van rauw tot heel kort gekookt, zodat al het goede uit de producten behouden blijft. Een prachtig en inspirerend boek vol heerlijke recepten met het beste uit de natuur. Van een heerlijke tabouleh, groene smoothies en sashimi van tonijn tot een zoete chocolade-kokostaart of een sorbet van ananas. Voor lekkerbekken zijn er recepten met verre van rauwe extra's als kaas en room, en vleeseters vinden in 'Rauw' meer dan genoeg recepten om voldoende eiwitten binnen te krijgen! En voor wie rawfood eten een iets te grote stap vindt, zijn er recepten voor kort gebakken gerechten en bouillons die warm kunnen worden gegeten.

AuteurDelphine de Montalier

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 256 pagina's
  • ISBN 9789023014249

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht

  • Basisboek China

    Ross Dobson

    Met 'Basisboek China' leer je hoe je de heerlijkste dumplings, loempia's en pekingeend zelf kunt maken. Maar je maakt ook kennis met nieuwe smaken, zoals kip gerookt boven thee en kruiden, en krijgt uitleg over zes manieren om hoisinsaus te gebruiken... bekijk 'Basisboek China'

  • Bakken met bonen

    Lina Wallentinson

    Taart, brood, koek, pizza, crackers, cake en brownies - iedereen is er dol op. En door het toevoegen van bonen, erwten en linzen kunnen we deze lekkernijen een stuk gezonder maken! Peulvruchten zitten namelijk boordevol eiwitten, mineralen... bekijk 'Bakken met bonen'

  • Chilipeper

    Mark Wilcox

    Chilipepers kun je kweken in de vensterbank, op het balkon of in de kas - van mild fruitige tot waanzinnig hete pepers. Dit boek vertelt je onder meer wat de beste verzorging is, hoe je je eigen zaden wint en hoe je de planten laat overwinteren... bekijk 'Chilipeper'

  • Vega BBQ

    Malin Landqvist

    Met de fantastische recepten uit 'Vega BBQ' kun je meer dan genoeg inspiratie opdoen voor een vegetarische barbecue. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over het aansteken van de barbecue, grilltechnieken en grilltijden van diverse groenten... bekijk 'Vega BBQ'

  • Muesli & granola

    Catherine Kluger

    'Muesli & granola' staat vol inspiratie voor de heerlijkste ontbijtjes en tussendoortjes op basis van noten, granen, zaden en pitten. Het boek beschrijft verschillende zoete en hartige mixen en diverse recepten voor repen, muffins en taarten... bekijk 'Muesli & granola'

  • Pizzadeeg

    Guillaume Marinette

    Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met pizzadeeg. Van pizzabagels en bologneserolletjes tot pizzaballetjes en een ricottavlecht met ham. De voorbereiding kost je weinig tijd en... bekijk 'Pizzadeeg'

  • Bloemkool

    Guillaume Marinette

    Met de recepten in dit boek zet je in no-time heerlijke en originele hapjes met bloemkool op tafel. Van bloemkoolpizza en tabouleh van bloemkool tot bloemkoolburgers en bloemkoolmuffins. De gerechtjes in dit boek zijn allemaal heel feestelijk en... bekijk 'Bloemkool'

  • Super salade

    Kat Mead

    Van frisse, zomerse salades tot stevige, winterse kommen: in 'Super salade' vind je genoeg inspiratie voor maaltijden waarin de heerlijkste groenten en kruiden centraal staan. Met deze 60 verrassende recepten maak je van salades een doordeweekse feestmaaltijd... bekijk 'Super salade'

  • De groene bakplaat

    Rukmini Iyer

    In 'De groene bakplaat' staan 75 creatieve en veelzijdige recepten waarmee je eenvoudig de lekkerste veganistische en vegetarische ovengerechten kunt bereiden. Denk aan curry van geroosterde wortel en bonen, shakshuka uit de oven of gevulde... bekijk 'De groene bakplaat'

  • Bladerdeeg

    Guillaume Marinette

    Een feestje? Of onverwachts bezoek? Met de recepten in dit boek maak je in een mum van tijd de heerlijkste hapjes met bladerdeeg. Van stervormige flammkuchen en courgette-mozzarella-bloemetjes tot zonnetaart met camembert en... bekijk 'Bladerdeeg'