Slow

Echt lekker eten heeft aandacht en tijd nodig. 'Slow' viert de liefde en tijd die je in het bereiden van een maaltijd stopt. Kom tot rust en laad je op met de heerlijke gerechten uit 'Slow'. In 'Slow' vind je altijd een recept dat bij jouw stemming past. Of je nou een romige havermoutpap maakt voor het ontbijt, of een langzaam gegaard kippetje bij het diner. Als je het met liefde en aandacht maakt, smaakt alles beter! Georgina Hayden werkt al tien jaar samen met Jamie Oliver. Ze raakt in haar recepten precies dat waar het om draait bij lekker koken. Haar gerechten helpen ons ontstressen, kalmeren en weer op te laden. 'Slow' draait om liefdevolle recepten die het leven vieren! 'Georgina laat met haar fantastische recepten heel mooi zien hoe het liefdevol bereiden van eten je kan helpen om te ontstressen en weer op te laden. Een nieuwe moderne klassieker - ronduit een zinderend kookboek!' - Jamie Oliver

AuteurGeorgina Hayden

UitgeverijUitgeverij Becht

  • Hardcover
  • 280 pagina's
  • ISBN 9789023015338

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Uitgeverij Becht

  • Picknick

    Suzy Ashford

    In 'Picknick' staan heel veel makkelijke recepten die je inspiratie geven voor een heerlijk picknickuitje. De recepten zijn ingedeeld in de categorieën snacks, gerechten om te delen, salades, zoet en drankjes. Je vindt in 'Picknick' chique gerechtjes... bekijk 'Picknick'

  • I love unicorn food

    Sandra Mahut

    Unicorn food of eenhoorn-fantasiegerechten zijn drankjes en hapjes versierd met kleurrijke dips, spreads of stukjes fruit in mooie vormpjes. In 'I love unicorn food' staan meer dan 30 van deze prachtige en kleurrijke unicorn-recepten die ook nog... bekijk 'I love unicorn food'

  • The Green Kitchen at Home

    David Frenkiel & Luise Vindahl

    In 'The Green Kitchen at Home' vind je heerlijke recepten voor ontbijt, recepten voor handige maaltijden voor onderweg, veel snelle recepten voor doordeweeks, wat uitgebreidere recepten... bekijk 'The Green Kitchen at Home'

  • Slow

    Georgina Hayden

    Georgina Hayden werkt al tien jaar samen met Jamie Oliver. Ze raakt in haar recepten precies dat waar het om draait bij lekker koken. Haar gerechten helpen ons ontstressen, kalmeren en weer op te laden... bekijk 'Slow'

  • Bananabread

    Christelle Huet-Gomez

    In 'Bananabread' vind je eindeloos veel inspiratie voor bananenbrood. Naast een klassiek recept voor bananenbrood, zijn er in dit boek talloze variaties op deze heerlijke cake te vinden. Het bananenbrood uit jouw... bekijk 'Bananabread'

  • Zoete aardappel

    Colette Dike

    In 'Zoete aardappel' staan meer dan 30 recepten met deze veelzijdige groente. Met verrassende gerechten, hartig én zoet! De zoete aardappel is niet meer weg te denken. Een verrassende variatie op de... bekijk 'Zoete aardappel'

  • Falafel

    Dunja Gulin

    In 'Falafel' staan 30 verrassende recepten voor balletjes, burgers en meer. Falafel is vegetarisch comfort food op z'n best. In dit boek staan de recepten ingedeeld per categorie. Zo is er falafel uit de oven, gefrituurde... bekijk 'Falafel'

  • Share

    Natascha Boudewijn

    In 'Share' deelt Natascha Boudewijn de lekkerste recepten uit het kookatelier 'de Keuken van Greendelicious', geïnspireerd op de verschillende streekkeukens van Europa en het Midden-Oosten. Je vindt ook inspiratie voor jouw... bekijk 'Share'

  • Keukenkastje

    Eve O'Sullivan & Rosie Reynolds

    De insteek van 'Keukenkastje' is: iets lekkers en voedzaams bereiden zonder dat het te veel tijd of moeite kost. Geen ingewikkelde of dure ingrediënten dus, maar een paar vaste ingrediënten uit de keukenkast... bekijk 'Keukenkastje'

  • Basisboek India

    Amandip Uppal

    In dit 'Basisboek India' maak je op een relaxte manier kennis met Indiaas koken. De Indiase gerechten in dit boek zijn geschikt voor elke dag, maar net zo goed voor bijzondere gelegenheden, en zowel... bekijk 'Basisboek India'