Couscous salade met kerstomaatjes en lente-ui

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 6,7
  • Bijgerecht
  • Mediterraan
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 125 g couscous
  • 2 eetlepels olie
  • 2½ eetlepel vers citroensap
  • 3 eetlepels vers gehakte peterselie
  • 2 eetlepels vers gehakte munt
  • 1 pot Arla Apetina blokjes in olie, uitgelekt
  • 300 g kerstomaatjes, in vieren
  • 75 g lente-uitjes, grof gesneden

Bereiden

Bereid de couscous volgens de aanwijzing op de verpakking.

Roer de olie, citroensap, peterselie en munt door de couscous. Breng op smaak met zout en peper.

Schep daarna voorzichtig de kaasblokjes, tomaten en lente-uitjes door de couscous en breng de salade op smaak met zout en peper.

Lekker bij lamsvlees of rosbief, maar ook heerlijk als salade bij de barbecue.

Bron

Het recept 'Couscous salade met kerstomaatjes en lente-ui' wordt je aangeboden door Arla

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • annelotteTja, je moet ervan houden, ik vond het niet zo lekker. Je moet aan de smaak wennen denk ik.

    • ElsHeel erg lekker op een zomerse dag!

    reageren