Tortilla's met kip en paprika

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,3
  • Lunchgerecht
  • Mexicaans
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • boter
  • 2 kipfilets, in dunne reepjes
  • 1 rode paprika, in blokjes
  • 150 g Arla Apetina snack met groene olijven en knoflook
  • 4 bloemtortilla's
  • kant-en-klare tacosaus of chilisaus
  • 150 g Arla Finello Pizzakaas, geraspt

Bereiden

Verwarm de oven voor op 225 °C.

Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de kipreepjes. Neem de kip uit de pan.

Fruit de paprika in wat boter.

Meng de kip, de paprika en de kaasblokjes met olijven en knoflook door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel het mengsel over de tortilla's en voeg hieraan de tacosaus en 100 g van de geraspte kaas toe. Rol de tortilla's op en leg ze met de naad naar beneden in een ovenschaal. Bestrooi ze met de resterende kaas en bak ze in het midden van de oven gedurende ca. 15 minuten.

Serveer met een groene salade.

Bron

Het recept 'Tortilla's met kip en paprika' wordt je aangeboden door Arla

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!