Naanbrood met kipcurry

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 6,9
  • Lunchgerecht
  • Indiaas
  • Gevogelte

Ingrediënten

  • 5 eetlepels zonnebloemolie
  • 2 uien, gepeld en gesnipperd
  • 500 g kipfilet, in stukjes
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Curry
  • 1 mango, in stukjes
  • 2 appels, geschild en in stukjes
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 komkommer, in plakjes geschaafd
  • 4 naanbroden met knoflook en koriander

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Verhit 3 eetlepels olie in een braadpan. Bak hierin ¾ van de ui ca. 2 minuten. Voeg de kip toe en bak deze 3 minuten mee.

Voeg 5 eetlepels Boursin Cuisine Curry toe. Schep het merendeel van de mango en appel door de kipcurry en verwarm het geheel 5 minuten.

Maak een dressing van de yoghurt, de rest van zonnebloemolie en wat zout en peper. Meng de dressing met de komkommer en de rest van de ui.

Bak het naanbrood af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de kipcurry over het warme naanbrood. Serveer het naanbrood met de komkommersalade.

Bron

Het recept 'Naanbrood met kipcurry' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!