Tagliatelle met spekblokjes, komkommer en pecorino

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,1
  • Hoofdgerecht
  • Italiaans
  • Vlees

Ingrediënten

  • 400 g tagliatelle
  • 80 g spekblokjes
  • 1 chilipeper, fijngehakt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 600 g Heinz Pasta Sauce Tradtional
  • 1 komkommer, in fijne blokjes
  • pecorino of Parmezaanse kaas, geraspt

Bereiden

Kook de pasta en houd deze warm.

Bak de spekblokjes. Voeg de chilipeper, ui en knoflook toe aan de spekblokjes en bak ze even mee.

Voeg de pastasaus en de komkommer toe en breng het geheel aan de kook.

Schep de warme saus door de warme pasta en bestrooi met geraspte kaas.

Bron

Het recept 'Tagliatelle met spekblokjes, komkommer en pecorino' wordt je aangeboden door Heinz

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!