Couscous met lamsvlees, courgette en aubergine

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,4
  • Hoofdgerecht
  • Mediterraan
  • Vlees

Ingrediënten

  • 1 pak Honig Couscous
  • 300 g lamsgehakt
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • ½ courgette, in blokjes
  • 1 aubergine, in blokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 pakje Honig Mix voor Italiaanse Kruidensaus

Bereiden

Kook de couscous volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Zet het gehakt aan in de olijfolie. Bak de knoflook en de groente mee.

Meng de saus met 500 ml koud water en giet dit op de groente. Laat het geheel enkele minuten koken en serveer het met de couscous.

Lekker met een salade van lollo rosso met paprika en een balsamicodressing.

Bron

Het recept 'Couscous met lamsvlees, courgette en aubergine' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!