Couscous salade met dadels en kaas

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7
  • Hoofdgerecht
  • Mediterraan
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 pak Honig Couscous
  • 100 g dadels, in stukjes
  • 100 g amandelschaafsel
  • 150 g witte kaas, in blokjes (bijv. feta, mozzarella)
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 6 eetlepels olijfolie
  • sap van een citroen
  • muntblaadjes, fijngehakt

Bereiden

Kook de couscous volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking.

Meng alle ingrediënten door de gekookte couscous en laat het geheel afkoelen. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

Garneer de salade met de gehakte muntblaadjes.

Bron

Het recept 'Couscous salade met dadels en kaas' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (1 stem)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!