Kruidensoep met kaasomeletreepjes

  • 6 personen
  • 15 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 3 eetlepels melk
  • 25 g Parmezaanse kaas
  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 1 pakje Honig Bouillonsoep
  • 30 g verse peterselie, fijngehakt
  • 30 g verse bieslook, fijngehakt
  • 15 g verse basilicum, fijngehakt

Bereiden

Klop de eieren los met de melk, Parmezaanse kaas, zout en versgemalen peper. Smelt de boter in een koekenpan en bak van het eimengsel twee dunne omeletten. Rol de omeletten op en laat deze afkoelen. Snijd de omeletten in reepjes.

Bereid de bouillonsoep volgens de bereidingswijze op de verpakking. Roer de kruiden erdoor en laat de soep nog ca. 2 minuten zachtjes koken. Schep de soep in zes diepe borden en leg de omeletreepjes erin.

Variatietip

Vervang de omeletreepjes door reepjes pannenkoek. Maak beslag van 1 zakje Portie pannenkoekmix en roer de Parmezaanse kaas erdoor. Bak 2 grote pannenkoeken en snijd ze in reepjes.

Bron

Het recept 'Kruidensoep met kaasomeletreepjes' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!