Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn

  • 6 personen
  • 10 min
  • waardering 7
  • Voorgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 1 pakje Honig Limburgse Asperge-crèmesoep
  • ½ bekertje zure room
  • 1 eetlepel melk
  • 100 g krab of surimi, in stukjes
  • 50 ml witte wijn

Bereiden

Bereid de Limburgse Asperge-crèmesoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Roer de zure room los met de melk. Voeg aan het einde van de kooktijd de krab, witte wijn en, al roerende, de zure room toe. Laat het geheel goed doorwarmen, maar niet meer koken.

Breng de soep eventueel op smaak met zout en peper. Lekker met (zelfgebakken) kaasstengels.

Bron

Het recept 'Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn' wordt je aangeboden door Honig

Waardeer dit recept (3 stemmen)

Reacties op dit recept

  • OostbloklandenOh, wat een bluf!

    reageren